Hogyan tudok valakit megatkozni?
baromság:)
egyszer mondjuk gyerekkoromban egy srácot utáltam és hallottam, hogy ha vérrel egy keresztet rajzolok fel valahova és elmondom 3x a nevét, akkor átok száll rá. Megtettem, az ujjamat asszem megszúrtam és a fürdőszoba ajtóra egy kis keresztet maszatoltam, stb. Nem hiszem, hogy hatott, de utána 1-2hétig a gyerek nem jött suliba, mert lebetegedett, de akkor azt hittem, hogy deügyes voltam:D
"Tudtommal a Romák a legvallásosabb emberek, mégis miért kötik hozzájuk az átkokat és az átkozódás?"
Legvallásosabbak? Hát, legfeljebb a legbabonásabbak.
De nyilván azért kötik hozzájuk, mert állandóan ezt csinálják. Vagy neked még nem mondták, hogy "a rák egyekija beled"?
Szia! Nem ajánlom hogy átkozódj,mert az Univerzumban minden hatásnak van egy ellenhatása is. Ha nem elég erős a lelked,akkor nem a srácra fog az átok hatni,hanem rád. Tapasztalatból mondom ezt,szóval próbálj meg inkább odamenni hozzá és rendezni a problémádat vele. A mágia olyan képzetet ad,hogy hatalmad van,és ez megszédít,jobb "halandó" módszerekkel rendezni a dolgokat.
Ha érdekel még valami a témában akkor írj privátot:)
MOST PEDIG HARJÁÁÁÁ! NEM AKAROM 50% FELETT LÁTNI 24 ÓRÁN BELÜL EZT A KOMMENTET!:)
ez engem is érdekelne :D
de megátkoznék valakit
googleban
utánanézhetsz de egyik se fog működni
talán jobb is mert akkor már rám is szórtak volna átkot
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!