Én annyira imádom a Pretty Little Liarst! Ti hogy vagytok ezzel? Hány évadot terveznek még?
Én is szeretem ezt a sorozatot.
Meg lesz 5. évada állítólag.
................SPOILER...................
Valamint lesz egy testvér sorozata is , Ravenswood címen.
( ravenswood , az a város ahol Toby és Spenser elment még pár résszel ezelőtt.)
Ez mind nagyon jó, csak hát Calob ebben a sorozatban fog szerepelni és nem a PLL-ben, a Helloweeni résztől kezdve. Szóval nem tudom , hogy oldják majd meg, mikor Hannanak megígérte , hogy nem hagyja el...:( (még az előző részben)
De ezzel ellentétben, nagyon várom.
Ha kíváncsivá tettelek akkor, googleban rákeresel a címére, valamint a facebook oldalára(úgy tudom több is van)
Meg ha szabad kérdeznem honnan tudod hogy ki A ? Mert nem biztos , hogy úgy fejezik be mint a könyvben. A sorozatban pedig egy piros kabátnál nem lehet mást tudni. A szőke haj lehet paróka is.
Egyébként szerintem Alison, Alyson ikertestvére, vagy Jenna (a napszemüveg miatt a legutóbbi részben nekem ő ugrott be)... Meg még van jó pár gyanúsított pl Cece.
Bár az is lehet , hogy még nem is szerepelt a sorozatban az illető, és majd az utolsó részekben, fog kiderülni , hogy ki az, és majd beugrik a lányoknak, hirtelen ki is ő meg minden... :)
Meg Alyson -ban se vagyok biztos, inkább mintha a lányok oldalán állna.. Én ebből a sorozatból már mindent kinézek!
Az se lepne meg ha igazából egy srác lenne A aki szőke parókát hord, és eljátssza mintha ő lenne Alyson ! :D
Jaj, ne haragudj! Félreértelmeztem. Azt hittem a könyvből, vagy máshonnan, tudod és .... na mindegy! :)
Bocsi mégy egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!