Nyertél már COKE. HU-n? (lejjebb)
volt hogy nyertél már a jól ismert pont feltöltős oldalon a www.coke.hu-n?? ha igen mit? megkaptad a nyereményed? ha igen mennyi idő alatt?
csak azért érdekel mert tegnap(2009.10.21.) nyertem egy nokia 5530 XPM telefont, és nem tudom h ezt ingyen megkapom, kiküldik vagy mi van... :/
Hali!
Gratulalok!!!
En anno egy Tiesto belepot nyertem toluk teljesen tevedesbol mivel aznap ezt sorsoltak amirol en nem tudtam helyette telefont lehetett volna. Mivel utalom tiestot meg az ilyen zeneket nem mentem el. Na de ez mindegy. Engem telon hivtak amirol a kuponokat is kuldtem be arrol a szamrol aztan futar hozta ki par nap mulva.
Klasz dolog hogy megnyerted ne hagyd annyiba a dolgot mert ha nem ernek el sorsolnak masvalakit!
tudom..én is ettől félek.
am köszi^^
de írtak levelet h majd hívnak 21napon belül..csak attól félek h nem lesz belőle semmi.. :/
nem is hívtak...már 4-5 nap múlva hétfőre meg is hozták!! :)
annyira jó..de nem az esetem az érintő képernyő és a nokia..de hát most ez van. :)
igaz h a másik telón is szinte új vt(SE k800i) de jó ez is.:D
Szia ha nem kell a telefon akkor egy közösen megbeszélt árért megveszem!
93dirt@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!