Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretném kipróbálni a tampont...

Szeretném kipróbálni a tampont, de félek nagyon. Szűz vagyok. Így fájni fog?

Figyelt kérdés
mini tamponnal próbáljam ki, vagy lehet picit nagyobbal?
2013. júl. 23. 22:45
 1/4 anonim válasza:

Én is szuz vagyok nemreg probaltam ki,es normallal kezdtem picit fajt csak,de nagyon bevalt:)

Szerintem lazulj el es nyugodtan probald ki:)

Sok sikert;)

14/l

2013. júl. 23. 22:51
 2/4 anonim válasza:

A dobozban van felhelyezési útmutató az szerintem nagy segítség. Az egyik lábadat felteheted a kád szélére úgy talán könnyebb. Minivel próbáld először, lehet hogy fájni fog, de az is lehet hogy csak kellemetlen lesz egy kicsit. A szűzhártyán van egy kis nyílás azon keresztül távozik a vér. A szűzhártya átszakadhat pl.: lovaglástól, tornától vagy ujjazástól is. Persze sokakkal nem fordul elő.

Sok sikert!

2013. júl. 23. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen minivel!

Én még attól is rosszul lettem, mindenki azt nézte, hogy el fogok-e ájulni. De aztán megszoktam, és most már minden gond nélkül tudom használni.

És ne görcsölj, fontos, hogy ellazulj!

2013. júl. 24. 09:06
 4/4 anonim válasza:

Nekem már rögtön tamponnal kellett kezdenem, de nem paráztam így 1 perc alatt fenn volt. :) Fő a nyugalom, ha rágörcsölsz nehezen fog sikerülni. Én még csak minivel próbálkoztam, fájt, de inkább csak kellemetlennek mondanám.

15/L

2013. júl. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!