Szeretném kipróbálni a tampont, de félek nagyon. Szűz vagyok. Így fájni fog?
Én is szuz vagyok nemreg probaltam ki,es normallal kezdtem picit fajt csak,de nagyon bevalt:)
Szerintem lazulj el es nyugodtan probald ki:)
Sok sikert;)
14/l
A dobozban van felhelyezési útmutató az szerintem nagy segítség. Az egyik lábadat felteheted a kád szélére úgy talán könnyebb. Minivel próbáld először, lehet hogy fájni fog, de az is lehet hogy csak kellemetlen lesz egy kicsit. A szűzhártyán van egy kis nyílás azon keresztül távozik a vér. A szűzhártya átszakadhat pl.: lovaglástól, tornától vagy ujjazástól is. Persze sokakkal nem fordul elő.
Sok sikert!
Mindenképpen minivel!
Én még attól is rosszul lettem, mindenki azt nézte, hogy el fogok-e ájulni. De aztán megszoktam, és most már minden gond nélkül tudom használni.
És ne görcsölj, fontos, hogy ellazulj!
Nekem már rögtön tamponnal kellett kezdenem, de nem paráztam így 1 perc alatt fenn volt. :) Fő a nyugalom, ha rágörcsölsz nehezen fog sikerülni. Én még csak minivel próbálkoztam, fájt, de inkább csak kellemetlennek mondanám.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!