Miért utcalány az akinek fiatalon van barátja?
Figyelt kérdés
ezt soha nem tudtam megérteni. mndenki írja hogy jaj tök gáz hogy a kislányoknak már van barátjuk biztos jó nagy utcalány lesz belőlük. mégis miért lennének ezért utcalányok? annyira birom az ilyen szülőket de tényleg. mi a krumpli xd van akkor ha egy kislánynak barátja van? nyilván egykorú barátja lesz és most nem hiszem hogy etyepetyézni fognak vagy bármi. mielött leszólnátok hogy énis csak egy 12-13 éves lány vagyok elmondom hogy 18 éves vagyok :) és bocsi hogy ilyen parasztos szókat használok a csúnya szók heyett de fenn akadt trágárság szűrönxd#trábámbá
2013. júl. 23. 17:00
1/3 anonim válasza:
hát, ha csak annyi lenne, hogy egymás kezét fogják meg puszit adnak egymásnak, akkor jó, meg aranyos lenne, de ha szétnézel láthatod hogy a mai 'kislányok' többsége NEM ilyen. ők már igen is 'etyepetyéznek' meg általában idősebb pasival állnak össze. ez van, és erre jogosan lehet mondani hogy ri bancok lesznek idősebb korukra.
2/3 anonim válasza:
Azok a kislányok, akik már etyepetyézni akarnak 12-13 évesen nem hibáztathatók. Általán ők rossz nevelést kapnak, ezt látják mindenhol. Az a helyzet, hogy már lassan elvárják a 12 évesektől, hogy ne legyenek szüzek. Még egy rohadt törvényt is behoztak, hogy nem büntethető. Akkor mit várunk? Ja és persze ez is két emberen múlik. Ha a pasik nem erőltetnék rá vagy nem várnák el a kislányoktól hogy 12-13 évesen úgy nézzenek ki és úgy viselkedjenek mint egy felnőtt nő akkor nem történne ilyen. (vagy történne, de kisebb számban). Egy szó mint száz: elcseszett társadalomban élünk.
3/3 A kérdező kommentje:
hát ja.
2013. szept. 8. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!