Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utcalány az akinek...

Miért utcalány az akinek fiatalon van barátja?

Figyelt kérdés
ezt soha nem tudtam megérteni. mndenki írja hogy jaj tök gáz hogy a kislányoknak már van barátjuk biztos jó nagy utcalány lesz belőlük. mégis miért lennének ezért utcalányok? annyira birom az ilyen szülőket de tényleg. mi a krumpli xd van akkor ha egy kislánynak barátja van? nyilván egykorú barátja lesz és most nem hiszem hogy etyepetyézni fognak vagy bármi. mielött leszólnátok hogy énis csak egy 12-13 éves lány vagyok elmondom hogy 18 éves vagyok :) és bocsi hogy ilyen parasztos szókat használok a csúnya szók heyett de fenn akadt trágárság szűrönxd

#trábámbá
2013. júl. 23. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
hát, ha csak annyi lenne, hogy egymás kezét fogják meg puszit adnak egymásnak, akkor jó, meg aranyos lenne, de ha szétnézel láthatod hogy a mai 'kislányok' többsége NEM ilyen. ők már igen is 'etyepetyéznek' meg általában idősebb pasival állnak össze. ez van, és erre jogosan lehet mondani hogy ri bancok lesznek idősebb korukra.
2013. szept. 7. 12:23
 2/3 anonim válasza:
Azok a kislányok, akik már etyepetyézni akarnak 12-13 évesen nem hibáztathatók. Általán ők rossz nevelést kapnak, ezt látják mindenhol. Az a helyzet, hogy már lassan elvárják a 12 évesektől, hogy ne legyenek szüzek. Még egy rohadt törvényt is behoztak, hogy nem büntethető. Akkor mit várunk? Ja és persze ez is két emberen múlik. Ha a pasik nem erőltetnék rá vagy nem várnák el a kislányoktól hogy 12-13 évesen úgy nézzenek ki és úgy viselkedjenek mint egy felnőtt nő akkor nem történne ilyen. (vagy történne, de kisebb számban). Egy szó mint száz: elcseszett társadalomban élünk.
2013. szept. 7. 13:15
 3/3 A kérdező kommentje:
hát ja.
2013. szept. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!