GTA San Andreas! Hogyan kell ilyeneket csinálni? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Láttam videókat a youtubon, ahol Carl csinálja Denise-szel, vagy éppen akármelyik jött-ment utcalánnyal, hogy lehet ilyet? Vagy pl. hogyan tudok valakit hozzám behozni a lakásba, vagy hogy nálam lakjon? Hogyan tudok pl. kaját vásárolni, otthon csinálni magamnak? Mindenre kíváncsi lennék, mert amit én eddig tudok: Denise-t randizni vinni, "kávézni", és az autóban csinálni az utcalányokkal..2012. júl. 20. 13:26
1/4 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy odamész, randizol vele és elmész hozzá dugni.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk sétál egy kur va a járdán, te kocsival odaállsz és dudálgatsz vagy pattogsz (hidraulika) "Akarsz....édesen" mondja... Y nyomsz és beszáll elviszed pl egy üres sikátorba és mehet... barátnőknél nem látod amikor csinálják, viszont ha 100%-os mentést letöltesz akkor látod, és irányíthatod is...(Senkit nem tudsz bevinni a házadba + kaját se tudsz készíteni :D)
3/4 anonim válasza:
Töltsd le a Hot Coffe módot és látni fogod :)
4/4 anonim válasza:
Az egy külön mód hogy akit látsz az utcán megdughatod ;)
(Nevét nemtom)
de asszem vlmi Extreme vlmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!