Van Győrben vagy környékén jósnő?
Figyelt kérdés
Én hiszek az ilyenekben, nem tehetek róla. Igaz még nem voltam jósnőnél, de most nagyon szeretnék elmenni csak sajnos nem tudom hogy Győrbe vagy környékén hol van jósnő. Aki tud segítsen!
Köszönöm!
2009. okt. 21. 20:59
1/4 anonim válasza:
Igen, az Apácza vagy Rákóczi, vagy Bástya utcán, valamelyiken. A Teleki úttól az Árkád felé eső oldalon. Nagy táblája van kinn az utcára.
2/4 anonim válasza:
Én nem jósnő vagyok, hanem férfi. Igen, jósférfi.
Ha jól fizetsz, jósolok én neked bármit.
3/4 anonim válasza:
Ki találok én neked bármilyen humbukot 5 perc alatt olyat amit el is fogsz hinni bármiféle túlzás nélkül. 10E-ért mondok én neked egy jó mesét. Sőt itt most rögtön. Azt a pénzt inkább add oda egy állatmenhelynek és sokkal jobb lesz a lelkiismereted és tudod h hasznosan költötted el és nem kidobtad az ablakon. Nah tessék ez ingyen volt és hasznosabb mint amit te kapnál a pénzedért.
4/4 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszolónak köszönöm!A 2. hozzászóló nem érdekel. Mellesleg nem szeretem az állatokat és én semmi pénzért nem támogatnék állatmenhelyeket!!!Miért pont állatokra költsek?Vannak gyerekek is a világon!Na szia
Esetleg ha valaki még tud jósnőt írjon, csak ne úgy mint a 2. hozzászóló. Köszi
2009. okt. 22. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!