Aki Dragon Ball-on nőtt fel, az még ma is szereti az animét?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen képtelen vagyok megunni :D
18/L
2013. júl. 21. 16:59
1/16 anonim válasza:
Én is így vagyok vele :)(De még nem nőttem fel :P)
13/F
2/16 anonim válasza:
Naná :D És pont megy a Viasat6-on, 15:50-től minden hétköznap. :)
3/16 A kérdező kommentje:
nekem nincs türelmem a tv-ben nézni,főleg hogy mindig ott hagyják abba ahol izgalmas :D
2013. júl. 22. 10:30
4/16 anonim válasza:
Én is imádom bármikor megtudom nézni még a Sailor Moont is... Olyan mindig mintha elösször látnám.
5/16 A kérdező kommentje:
ismerős :)
2013. júl. 22. 11:03
6/16 anonim válasza:
Elmegy, ma már azért a sima értelmetlen bunyónál többre várok ha valamit nézek. Pl ezért nem csípem a naruto,shingeki,sao meg egyéb lebutított shoneneket.
7/16 anonim válasza:
Kiskoromban tesómmal néztük, de a Z még mindig kemény!! :D Haverom is még mindig szereti, tavaly nyáron újranézte az egészet. 20F :)
8/16 A kérdező kommentje:
én most ültem le újranézni :D
2013. júl. 22. 21:09
9/16 anonim válasza:
Szerintem nem lehet megunni, nekem a mai napig a kedvenc anime-m (bár ezen kívül kb 4-5-öt néztem végig) és még mindig tartok maratonokat, persze szigorúan csak japán szinkronnal :))
17/F
10/16 anonim válasza:
19:22
Hidd el többet nézel és már egyik sem mutat újat megunod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!