Mikor jön Justin Bieber magyarországra? (ha jön)
Figyelt kérdés
előre is köszönöm, az értelmes válaszokat :)2013. júl. 20. 20:27
11/13 anonim válasza:
Én 11 éves vagyok és szerintem a szülők nem arra lennének büszkék, hogy a gyerekének sikerült egy autógramot (nem tudom hogy kell írni) szereznie. Sokkal nagyobb érdem, ha valaki mondjuk biológia, matematika, vagy más normális versenyen szerez helyet. Még ha nem is dobogósat is. Most komolyan, kicsit betegesen hangzik, hogy mondjuk egy játszótéren az egyik szülő azzal dicsekszik a másiknak, hogy a gyerekének "sikerült Justin Bieber karjaiba ugorni és hogy kerek 1 másodpercre ránézett a lányomra!!!Jajjj de kirááály"
Sokkal normálisabb arról beszélgetni, hogy milyenek a sport vagy a tanulmányi eredményei egy gyereknek. És igen, én ezt gondolom 11 évesen és nem azt, hogy Justin Bieber annyira hű de király( csak mert most menő ezt mondani).
12/13 A kérdező kommentje:
ha nő vagy, akk miért jössz ide akk minimum vagy 30 éves.. akkor nem is értem..
2013. júl. 25. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!