Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem durva?

Ez csak szerintem durva?

Figyelt kérdés

Azt nem értem, hogy még amikor tavaly a régi sulimba jártam volt pár osztálytársam akinek volt 3 pasija 12-13 évesen. Meg a mostani sulimba az 5.-es csajok 8.-es pasikkal járnak. Én meg olyan vagyok, hogy meg se merek szólalni az osztályban nehogy letámadjanak.. Nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen ronda ezért nem sikerül egyáltalán barátságba kerülni fiúkkal..

13/L

2013. júl. 20. 02:24
 1/3 anonim válasza:

te ne legyél olyan mint ezek az olcsó lányok akik máris 'pasiznak'.

legyen tartásod és becsüld meg magad.

egyébként mit értesz az alatt hogy 'barátság a fiúkkal'?

nálunk régen voltak 'menő csajok', különösen egy aki ázsiaiként egzotikusnak számított.

minden srác rá akart nyomulni, és később tudtam meg, hogy egyáltalán nem tartották sokra őt és nem becsülték meg.

2013. júl. 20. 03:52
 2/3 anonim válasza:
100%
Egyetértek az első válasz adóval, ne akarj a többség közé tartozni.. szerintem 13 évesen még egyáltalán nem baj, hogy nincs pasid.. sőt, szerintem az gáz ha már ilyen fiatalon valaki kapcsolatot létesít..:/ A barátságról pedig annyit, hogy kétlem hogy te lennél ronda, max csak félénk :) Ha barátkozni akarsz fiúkkal, akkor légy nyitottabb, próbálj meg velük beszélgetésbe elegyedni, és egy idő után már menni fog magától :)
2013. júl. 20. 04:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Igen eléggé félénk vagyok ez igaz..

2013. júl. 20. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!