1/6 anonim válasza:
pfff..nagy szarhoz nem kell kommentár..
2/6 anonim válasza:
Csatlakozok az elottem szolohoz!!!
3/6 anonim válasza:
Nos,végig olvastam a kommentárokat is.Igaz felháborító,de valahol valakik korrektek voltak,és bocsánatot kértek.(senki nem tehet arról,hogy az országban vannak olyan idióták akik miatt szívhat több normális ember)Viszont nem értek avval egyet,hogy mi magyarok a meccs helyet bunyóra készüljünk(sajnos itt is vannak ilyen hülyék)mert akkor mi sem vagyunk különbek azoktól a románoktól.Igenis a fociban kell őket "megverni",és ha kell az egész stadion jó hangosan szurkoljon Magyarul,úgy,hogy az ő hangjukat hallani se lehessen!!Ha verekszünk,vagy hasonló táblákat csinálunk az Ő szintjükre alacsonyodik le a Magyar is...
4/6 anonim válasza:
Szép gesztus, de inkább Erdélyt adják vissza... Vagy legalább bánjanak méltóképp az erdélyi magyarokkal! Én nem utálom a románokat, mert ismerek irtó jófej románokat, de jó lenne, ha ők sem utálnának minket látatlanul és ismeretlenül.
5/6 anonim válasza:
Nagyon LOL.
Vicces csávók ezek a románok!
6/6 anonim válasza:
Ez tényleg nem volt szép attol a néhány bunko romántól de azért nem kell általánosíyani mert nem mind ilyenek és a magyarok sem külömbek ahogyan 1 elôzô válaszoló mondta.
S amugy is a magyarok cigányozták le a románokat.Szoval ök is nagyon bunkok voltak ugyhogy 1 szavuk se lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!