Gyümi14 kérdése:
Mit lehet tenni hogy reggel 6-7kor a gerlék ne az én ablakpárkányomon kezdjék a huhogást?
Figyelt kérdés
Nem birom tovább, hiába kergetem el minden egyes alkalommal, visszajönnek s addig huhognak mig teljesen felkeltenek. Kitettem egy dobozt, azután arra szálltak jó nyugodtan s folytatták, mert jól esik nekik a keleti fekvésű lakás párkányán. Lassan megbolondulok, segitsetek!2013. júl. 19. 18:37
1/3 anonim válasza:
Vannak ilyen madárhessegető kütyük, amitől nem mennek oda. A szomszédunk pl. egy nagy műanyag fekete sas madarat erősített a párkányra, és bevált neki. Meg a lakótelepen sokan olyat használnak, hogy damilra kötnek olyan dolgokat, amik visszaverik a fényt. És az elriasztja a madarakat.
2/3 anonim válasza:
A széttördelt cd tényleg hatásos lehet, ahogy az első válaszadó írta. Csak arra figyelj, nehogy balesetveszélyes legyen a villódzás.
Esetleg még tüskéket helyezhetsz el, akkor nem tudnak rászállni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. júl. 21. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!