Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megloptak a romák mit tegyek?

Megloptak a romák mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy tanyán lakok (egyedül) ahol van 30 kecském, 113 tyukom, és 50 birkám. Olyan helyen élek ahol elég sok roma ember él és mostanában nagyon elkezdett bosszantani hogy amióta kijött a nyár azóta folyamatosan tűnnek el a kecskéim, tyúkjaim. Még áprilisba 35 kecském és 145 tyúkom volt. Legelöször aszt hittem hogy valami róka vagy hasonló kezdte elvinni az állatokat de amikor a kecskék is kezdtek el tűnni akkor úgy döntöttem utána járok a dolognak. Egyik este sokáig fen marattam hogy megnézzem mi az az állat, amit láttam alig akartam elhinni ! Kb hajnalban 01:00 körül jött egy roma ember aki tyúkot lopott (de már többször is láttam azt az embert nálam !). Másnap szóltam is a rendőröknek de aztán a bírósági tárgyalás után azt mondták hogy túl kevés a bizonyíték és hogy ezért nem csinálhatnak semmit ! Akkor most mit tegyek ?!?!?!

2013. júl. 19. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyél gumilövedékes puskát és duplázd mellkason,többet nem fog menni.
2013. júl. 19. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!