Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Party helyeken mit/hogy lehet...

Party helyeken mit/hogy lehet táncolni? +kérdés: Hogy lehet ismerkedni partyba?

Figyelt kérdés

hétvégén megyünk haverokkal partyzni.. de nem tudok táncolni, és ők csak annyit mondtak, hogy figyeljem meg, mit csinálnak a többiek és utánozzam.. na eddig jó is, csak mikor odamegyünk nem lenne érdekes állni egy órát és nézni micsinálnak a többiek.. főleg, hogy nem 2-en, 3an megyünk.. hanem kb 10en és nem akarok nagyon égni

tudom.. keressek youtube -on videót és nézzem meg.. de nem találok.. vki linkelne légyszi?

csajokkal hogy lehet ismerkedni?

"odatáncolok"... és onnan hogyan tovább? mit csináljak? mit mondjak?

15/mint kiderült F

2009. okt. 20. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Odatáncolsz?:D xD

Oks.Akkor táncolj oda:)

Fogd meg a csaj derekát :)

Súgd a fülébe hogy:Szija nagyon megtetszettél:)Van kedved táncolni???meg ilyesmi :)

Sok sikert

2009. okt. 20. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez csak olyanoknak jó akit szeretnek a lányok. Akkor mindegymit csinálsz akkor is szeretnek. De ha nem vagy jó adottságú akkor akármit csinálsz se fog tetszeni senkinek.
2009. okt. 20. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:

annyi hibám van, hogy nem mindíg vagyok magabiztos.. és nincs túl sok önbizalmam.. de ez általában nem látszik..

külső hibám ami nagyon szembetünő talán az, hogy van egy kis husi a derekamon, de nem sok..

de szép szemeim vannak *.* xD

2009. okt. 20. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:

amm azt az "odatáncolást" hogy kéne csinálni? :))

ezt is havertól hallotam, hogy így csajoztak be.. de kezdő vagyok ilyenben :)

kedvesebben mit lehet csinálni.. elkezdek táncolni mögötte, és hagyni hogy észrevegye, hogy rá figyelek..?

tanácsot légyszi.. nem akarom nagyon égni.. ezt inkább táncra gondolom, bár csajozni is szeretnék és ott olyan hezetbe se akarok hülyének tünni.. nem akarok tectonikozni vagy dnb zni (mert egyiket sem tudom és hely sincs) csak vmit ami jól néz ki, és nem nehéz.. (p*csa rázáson túl :D)

2009. okt. 20. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:

a lábaidat rakosgasd ritmusra hol balra hol jobbra :DD

Odatáncolás:Odamész a csajszi mögé és megfogod a derekát!!!!nem a mellét :DDD

Észre fogja a leányzó venni hogy van valaki mögötte :)

A szép szemeiddel kacsints rá :P

Első voltammm

2009. okt. 20. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonló gondjaim voltak nekem is. Egy darabig kénytelen voltam elmondani az igazat: nem nagyon kerülök eksztázisba a ilyesmi zenétől. Egyszer aztán sikerült betrinkelni komolyabban, és nem csak a csajok, de a zene is nívósabb lett. A korhatárokra odafigyelve ez a módszer működhet :) Kérdés, hogy mennyire fontos a dolog :D
2009. okt. 21. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Feljössz gyakorikerdesek.hura és megkérdezed.
2009. okt. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!