Hat évig együtt élt a fia csontvázával?
Hihetetlen! most olvastam az egyik újságban,hogy egy anya hat évig tárolta a fia maradványait és azt hitte hogy élt... Hogy bolondulhat meg így valaki?
Minden nap megetette,és ő meg visszaöklendezte (a fiú) ,de mégis hogy,ha halott volt?
Minden nap kente a bőrét, de hogy,amikor már a rendőrök elmondása szerint csak a csontváz meg a zsiger volt belőle meg?
Egyáltalán mi az a zsiger?
És még jó,ha egy ember megbolondul,de az egész család?
Vágta a haját és rendben tartotta a körmét! Hallottam hogy a halál beállta után még nől a köröm meg a haj,de 6 év után már lehetetlen!
Hogyha az egész utcában már bűz volt,hogyhogy nem gyanakodott senki sem? Azért 6 év után kicsit papa lennék,ha egy percre nem nyithatnám ki az ablakot hogy szellőzzön a ház.
Mindennap kente a halott fia testét a halottlátótól kapott krémmel. Mi a feladata a halottlátónak? nem olyan mint a médium?
Ez egy nagyon érdekes történet..
A zsiger az a belső szervek összessége. [rovaroknál (azt hiszem a csigáknál) van zsigerzacskó, ami tartalmazza a kis lény létfenntartó szerveit]
Visszaöklendezés? Hát ez elképzelhető, hogy letolja az anya a torkán, és a fiú testében lévő gázok akkora erőt generálnak, hogy az visszaszalad a nyelőcsőn..
Azért nem aszott szét a test (már elnézést nem tudom szebben fogalmazni, és nem a nemi közösülésre gondoltam az "aszott" alatt, van ilyen szó is), mert nem tudtak hozzáférni a bomlást elősegítő férgek, és legyek.
6 év után nőtt a körme?? Na erre ötletem nincs.
Szerintem attól a krémtől nem volt szaga..
Én is olvastam a cikket a tegnapi Blikkben. Én is megdöbbentem rajta. Azt írják, hogy tele volt a szoba légfrissítővel és azzal igyekezett elvenni a szagot a kedves édesanya. Hat éve úgy tudta a rokonság, köztük a két utcára lakó nagymama is, hogy a fiú külföldre ment dolgozni. A szagok "eltitkolására" én sem tudok magyarázatot, nyilván nem szellőztették a szobát, amíg lebomlott a test, utána már ügysem büdös a csontváz... Az a nő tiszta elmebeteg, bolondok házában a helye. A kriminálpszichológusoknak nem ismeretlen az, amikor valaki meghal és a rokon agya bekattan, nem tudja elfogadni, elhinni, hogy már nincs többé és rögeszmésen állítja, hogy az még él. Ebben az esetben még etette, ápolta is a fiát. És állítja, hogy egyre jobban van a fia, néha szóra nyílt a szája és megmozdult a keze... :))) Szerintem csak a kukacok rágták alul és attól mozgott... Gyilkosságra utaló jel nincs, ezért csak közigazgatási eljárás indul. Megérdemelne egy jó pár milliós közegészségügyi bírságot az az elmebeteg! Ha valakinek elpusztul a kutyája egy tanyán, és nem ássa el, azonnal ráfogják, hogy megfertőzte a fél Alföldet és megbüntetik. Kíváncsi vagyok, hogy ebben a kazincbarcikai társasházban mit szólnak a szomszédok, hogy hat évig egy hulla volt a szomszéd lakásban, pár méterre tőlük... Én nem tudom, mit csinálnék az ilyen elmebeteg "jó anyákkal". Egyébként fordítva is volt már, pár éve valaki a halott anyjával lakott egy házban és volt olyan is, aki a mumifikálódott párjával egy ágyban aludt hónapokig, mire megtalálták...
A halottlátó valóban médium-féle, aki kaőpcsolatot tud teremteni a halottakkal és közvetít a még élő rokonok és az elhunyt között, üzeneteket ad át, hogy mit üzen a túlvilágról a kedves nagypapa stb. De hogy az krémet ad az anyának, hogy kenegesse a kölykét, na hát annak is a Lipótmezőn a helye vagy a börtönben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!