Czimbalmos lászló kérdése:
Szerelmes vagyok egy lányba 10 éves vagyok mit csináljak?
Figyelt kérdés
már vagy 3,4 hónapja szerelmes vagyok belé de még most se birom elmosdani neki.ma biztos hogy találkozok vele mit tegyek2013. júl. 16. 09:48
1/11 anonim válasza:
Ne tökölj, mond el neki az igazat.
2/11 anonim válasza:
10 éves vagy? Menj, nézd a gumimacikat a tévében. Majd pár év múlva térj vissza a témára.
4/11 anonim válasza:
2. pár év múlva meg majd azt mondod neki, hogy kis 13 éves te még ne törődj a szerelemmel inkább menj focizni?
5/11 A kérdező kommentje:
a második válaszoló nem valami megértő
igen 10 vagyok miért gond
a töbieknek köszi
2013. júl. 16. 17:05
6/11 anonim válasza:
a lany hany eves?? (ez is fontos)
8/11 anonim válasza:
nézd először gondold végig magadban hogy tényleg szerelmes vagy a bele vagy csak barátnőt akarsz mert ha szerelmes vagy akkor segíthetek de először kérlek írd meg hogy tényleg szerelmes vagy e belé
9/11 anonim válasza:
Nem kell senkit lebecsülni, csak azért mert "kicsi"!!ÉN lány vagyok, nemrég feltettem én is egy szerelemmel kapcsolatos témát, 11 éves vagyok. És 5(!!!) évig voltunk együtt a barátommal!!!! Aztán elmúlt!!Most egy másik fiúval vagyok az osztályból, szeretjük egymást, meg minden. ennyi. AZ ő dolga hogy mikor kezdi el élni ezt a szerelmes életkéjét!!!
Hány éves a lány?
Mondd meg neki, simán lehet, hogy ez a dolog kölcsönös, csak ő is beszari.
10/11 anonim válasza:
Szoval 6 evesen kezted??? Ki volt a srac Mickey eger...es most 11 evesen ki ??? Thomas a gozmozdony??? Rohej ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!