Van egy tervem. Valaki akar tanácsot adni?
Figyelt kérdés
17éves fiú vagyok a tervem pedig a következő leérettségizek aztán egy tiszti főiskola utána 1-2 év kamionozás pénzszerzés céljából előtte persze a jogsikat letenni utána pedig katonaság. Valamiért ezt gondolom jónak . Kinek mi a véleménye ötlete erről?2009. okt. 19. 16:43
1/5 anonim válasza:
ha ezt szeretnéd akkor hajrá
remélem valóra válnak a terveid
21/f
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha beülsz a kamionba , akkor onnan már nem fogsz kiszállni.
3/5 anonim válasza:
Szép terv.
De szerintem sem fogod abbahagyni a kamionozást. Több ismerősöm is ezzel foglalkozik, legközelebb akkor hagyják abba, ha nyugdíjba vonulnak.
De ha nagyon szeretnél katona lenni...... te tudod.
16/L
4/5 anonim válasza:
A kamionozásban könnyen ott maradsz, de amit nem értek:
Miért akar valaki katona lenni? Nincs háború! Csak vakranád a töködet évekig két kiképzés közt...ha pedíg mégis van úgyis meghalsz mert hiába van katona ha nincs aki értsen az irányításhoz....
Szóval ez egy olyan munka amire rohadtul nincs szükség, vagy emghalsz vagy leéled úgy az életed hogy semmit se tettél...miért jó ez?
5/5 A kérdező kommentje:
de egy biztos megélhetés lenne, meg háború lesz mindig ha nem is háború de áradás amibe a katonaság is besegíthet a rendőrségen is gondolkodtam de az azért mégis rendőrség...:D
2009. okt. 22. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!