Felismeri valaki ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy lányt szeretnék megkeresni aki Cserkeszőlői strandon volt Július 9.-én azaz kedden.Hosszú szőke haja volt,kb. 165-170cm volt és kb 15-16 éves..Barátnőjével és 2 idősebb "rokonjaival" lehetett.Barátnője barna hosszú hajú ő magasabb volt nála.Ha jól láttam sokat voltak a meleg gyógyvízbe és mellette napoztak:D!Nagyon megfogott az a lány,azóta vele kelek és vele fekszem!Ha ismeri valaki akkor kérem privátba írja le nevét vagy valamit ahol esetleg tudnék írni neki!Oda akartam menni hozzá de mire vissza értünk evésböl (5 körül) ők már nem voltak ott..(a homokfoci pálya mellett voltak mi meg mellettük!) Köszi előre is! 15/F
2013. júl. 13. 17:03
1/1 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem ismerem, de szívesen segítenék neked meg keresni mert annyira aranyos vagy :) Sok szerencsét. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!