Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi depresszív...

Miért van itt ennyi depresszív emberke? Mi bajotok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 22:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bocs, de én meg unom, hogy alig akadnak akik képesek a kérdésre válaszolni.:D Vagy csak lehurrognak, vagy trollkodnak. 10-ből jó ha 1-2válasz használható.
2013. júl. 12. 22:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Én csupán csak azért kritizálom a választ,mert semmi köze a kérdéshez.
2013. júl. 12. 22:20
 13/18 anonim válasza:

ma 22:17

Üdvözlégy a Gyakori kérdések oldalán!! :)

2013. júl. 12. 22:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Kössz..:D
2013. júl. 12. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:
irigyek rám hogy jobban nézek ki náluk és emiatt mindegyik depressziós lett
2013. júl. 12. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért, hogy bebizonyítsák, hogy mindenbe bele lehet kötni. :)
2013. júl. 12. 23:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert az élet sz.ar.
2013. júl. 13. 00:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert maganyos vagyok. Hiaba vesznek korbe emberek "baratok" ugy erzem egyedul vagyok es igy is fogok meghalni. Masreszrol nem szeretek elni. Nem mondom, hogy csunya vagyok meg ilyesmik, szimplan egyaltalan nem erdekel mi folyik a vilagban.. Nem latom ertelmet annak, hogy reggel felkeljek es elolrol kezdjem azt amit ma befejeztem. A boldogsag szamonra csak illuzio amit felo, hogy nem fogok mostanaban ismet megtapasztalni. 21 eves vagyok de ugy gondolom a eletem egy csod, talan meg kellene haljak, ketlem h sok embernek hianyoznek..

Na es az h ide leirtam ezt, mire volt jo? Teljesen kozhelyes duma rajtam kivul sokan erzik ugyanezt... Nem vagyunk elorebb semmivel. Ramirni ugy sem fog senki h segiteni probaljon... Na mind1

2013. júl. 13. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!