Van olyan ember aki szereti Budapestet? Még egy emberen se láttam. Bezzeg New York-osat...
Én személy szerint szeretem, de szégyellném felvenni.
2009. okt. 18. 21:59
1/9 Thurston válasza:
Mivel egy undorító szar hely, ezért csodálkoznék, ha valaki tényleg szeretné. Mondjuk nem mintha NY jobb lenne.
2009. okt. 18. 22:03
2/9 anonim válasza:
Undorító hely??? Szerintem Budapest csodálatos!
Igaz én még csak turistaként jártam ott párszor, mert nem vagyok magyarországi, de nekem nagyon tetszett. Én szivesen hordanék I love Budapest pólót:)
2009. okt. 18. 22:07
3/9 anonim válasza:
I love Mezőtúr :)
2009. okt. 18. 22:09
4/9 anonim válasza:
Hát, a budai rész az tényleg csodás, főleg a pannoráma. De viszont vannak, enyhén szólva "érdekes" helyek is. De ha úgy vesszük, hol nincsenek?
Mondjuk én nem hordanák semmilyen I Love x,y-os pólót.:)
2009. okt. 18. 22:18
5/9 anonim válasza:
Ezeket külföldi turistáknak gyártják. én bpi vagyok, itt születtem, kötődöm ide (arról nem Bp. tehet, hogy Demszky elbaszarintotta) de ilyen pólót biztos nem vennék fel, irtó hülyén nézne ki...
2009. okt. 18. 22:19
6/9 anonim válasza:
miért szégyenled? ha most nem a sok állatra gondolsz a parlamentben akkor Budapest csodás hely! na meg a történelem! hát hány éve létezik már Budapest? hmm? amikor jöttek a Törökök már megvolt! Mátyáskirály is ott élt! meg sok ilyen dolog! én szerintem nem ciki! na meg az se utolsó hogy Budapest a HAZÁD fővárosa! az már a te dolgod hogy felveszed-e a pólót vagy sem
2009. okt. 18. 22:40
7/9 anonim válasza:
Én már sok külföldi városban jártam, de nyugodtan mondhatom, hogy Budapest csodálatos!!!
ok külföldi barátom, ismerősöm van és ők is őszintén mondják : Budapest nagyon szép város!
Amúgy itt születtem Budapesten, szerencsére most is itt élek : én szeretem Budapestet, sehol máshol nem élnék szívesebben!!!
(Ettől függetlenül sem I'love NY, sem I'love Budapest, sem más hasonló pólót nem húznék magamra, mert nem degradálom le magam egy kétlábon járó hirdetőoszlopnak.)
Ilyen pólókat a túristáknak árulnak, hogy hazavigyék a kretén rokonaiknak... :-P
2009. okt. 18. 22:42
8/9 anonim válasza:
Hát, I love NY-t már jópár embőckén láttam. Budapesteset még senkin. :D Én speciel nem vagyok elragadtatva tőle, legalábbis attól a résztől nem, ahol én élek. Vannak Magyarországon sokkal-sokkal szebb városok. De ha szeretném, sem vennék ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!