Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hetalia Fruk vagy Usuk? (yaoi)

Hetalia Fruk vagy Usuk? (yaoi)

Figyelt kérdés

Fruk(Franciaország és Anglia) vagy Usuk(Amerika és Anglia)

Szoktam látni ahogy ezen veszekednek a hetalia rajongók és gondoltam megkérdezem hogy kinek melyik tetszik jobban?

2013. júl. 11. 20:03
1 2 3
 21/24 Olajos Dóra ***** válasza:
84%
Nekem a FrUk jobban bejön, vicces belegondolni, hogy még az ágyban is már-már skizofrén módon váltogatnának a romantikus ömlengés és a "kitekerem a nyakad, te barom!" megnyilvánulások között.XD Az UsUk-kal sincs bajom, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy Anglia meg Amerika... Franciaország talán még szívességből hagyná is néha, hogy Anglia leuralja... :-D
2014. ápr. 26. 00:58
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
Nekem őszintén egyik se jön be igazán. Ha választani kell, akkor inkább UsUk, de én inkább más párosokat szeretek.
2014. ápr. 27. 00:56
 23/24 Gérard12 ***** válasza:
17%

Egyik se. Mindekettő egy akkora baromság hogy hányuk miattuk.

FrUk: Utálják egymást, elvben Francis titokban szerelmes Angliába, Anglia viszont magasról leszarja

UsUk: "testvérek" vagy legalábbis ilyen apa-fia kapcsolat is fellelhető. De egyik se kívánná a másikat..

2016. júl. 30. 12:19
 24/24 anonim válasza:

Eleinte inkább FrUk párti voltam, nem is értettem hogy shippelhették Angliát és Amerikát miközben mondhatni mostoha tesók. Idővel viszont észre sem vettem és már az UsUk lett a kedvenc shipem :"D

Mind a kettőt szeretem de most már inkább UsUk párti vagyok. Picit hülyén érzem magam hogy szinte tesókat shippelek de tulságosan összeillenek és cukik ahhoz hogy ne tegyem...

2020. febr. 17. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!