Hetalia Fruk vagy Usuk? (yaoi)
Fruk(Franciaország és Anglia) vagy Usuk(Amerika és Anglia)
Szoktam látni ahogy ezen veszekednek a hetalia rajongók és gondoltam megkérdezem hogy kinek melyik tetszik jobban?
Szóval itt pontoztak le, aha. Nem tudtam, miért ugrott meg a százalékom.
Jól van, gyerkőcök, köszönöm szépen, hogy erre méltatjátok a személyes véleményemet és megadjátok a kellő udvariasságot.
Ha nem is értünk egyet, azért puszi a pocitokra. Angyalszárny és glória a jutalom, egyenesen Britanniától.
Igazából ez egy örök eltérés lesz a Hetalia fanok között. Anglia egy ribi, de mindenki imádja x3
Amúgy én már írtam ide, de akkor azt is leírom, hogy miért és meiket.
UsUk: OTP-m és azért, mert Angliát vele tudom leginkább elképzelni és olyan édesek együtt mostnah.
FrUk: Azért, mert Francis olyan művész lélek és Arthur-t megfesteni varázslatos lehet... Lol. Meg azért nem, mert hiába aranyos, hogy ölik egymást meg minden, de ez azt jelenti nem csípik a másikat.
Nekem ez a véleményem, de mindkettő párosért oda meg vissza vagyok x3 . Sőőőt UsUk Franada, ha FACE family, de bejön a RoAme ( vagy RusUs kinekhogy ) Azután a SpUk, igen Spain inkább Romanoval látom szívesebben együtt, de kiutasítani vissza Angliát? :"D
Csak mert ilyen kérdésre sose késő válaszolni: Usuk <3 *-*
Abszolút OTP, bár a FrUk-kal sincs igazán bajom, de akkor már inkább Usuk és Franada, hogy mindenki boldog legyen :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!