Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hetalia Fruk vagy Usuk? (yaoi)

Hetalia Fruk vagy Usuk? (yaoi)

Figyelt kérdés

Fruk(Franciaország és Anglia) vagy Usuk(Amerika és Anglia)

Szoktam látni ahogy ezen veszekednek a hetalia rajongók és gondoltam megkérdezem hogy kinek melyik tetszik jobban?

2013. júl. 11. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#10: Az nem hiszem, hogy yaoi, bár vannak viták Francis drágánk neme körül.
2013. aug. 12. 12:10
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

Szóval itt pontoztak le, aha. Nem tudtam, miért ugrott meg a százalékom.

Jól van, gyerkőcök, köszönöm szépen, hogy erre méltatjátok a személyes véleményemet és megadjátok a kellő udvariasságot.

Ha nem is értünk egyet, azért puszi a pocitokra. Angyalszárny és glória a jutalom, egyenesen Britanniától.

2013. aug. 12. 14:19
 13/24 anonim ***** válasza:
UsUk, de a FrUk-kal sincs bajom :) De az UsUk a fav. x3
2013. aug. 22. 14:51
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kései válasz, de mindkettőt shippelem x3 Nem csak, hogy shippelem, luxury cruisolom őket :D
2013. okt. 20. 19:56
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

Igazából ez egy örök eltérés lesz a Hetalia fanok között. Anglia egy ribi, de mindenki imádja x3

Amúgy én már írtam ide, de akkor azt is leírom, hogy miért és meiket.

UsUk: OTP-m és azért, mert Angliát vele tudom leginkább elképzelni és olyan édesek együtt mostnah.

FrUk: Azért, mert Francis olyan művész lélek és Arthur-t megfesteni varázslatos lehet... Lol. Meg azért nem, mert hiába aranyos, hogy ölik egymást meg minden, de ez azt jelenti nem csípik a másikat.

Nekem ez a véleményem, de mindkettő párosért oda meg vissza vagyok x3 . Sőőőt UsUk Franada, ha FACE family, de bejön a RoAme ( vagy RusUs kinekhogy ) Azután a SpUk, igen Spain inkább Romanoval látom szívesebben együtt, de kiutasítani vissza Angliát? :"D

2013. okt. 20. 21:24
 16/24 anonim válasza:
100%
Pff... Nem is tudom, eddig nagy UsUk fan voltam,de olvastam egy király fanfictiont és most FrUkért is oda vagyok >< (alapvetően kedvenc Hetalia yaoim a Germancest) :D
2013. okt. 23. 21:42
 17/24 Saver válasza:
71%
UsUk <3 nagyon cukik ^^
2013. nov. 26. 19:16
 18/24 anonim válasza:
100%

Csak mert ilyen kérdésre sose késő válaszolni: Usuk <3 *-*

Abszolút OTP, bár a FrUk-kal sincs igazán bajom, de akkor már inkább Usuk és Franada, hogy mindenki boldog legyen :3

2013. dec. 6. 23:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Franada egy kicsit furcsa.... Főleg a fanficek egy része rémisztett meg amiket eddig láttam.
2014. jan. 3. 19:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért milyen fanficeket olvastál?
2014. jan. 7. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!