Mit vált ki belőletek egy lány látványa, aki íjjal, tegezzel a hátán sétál végig az utcán?
Figyelt kérdés
Amúgy ezért megbüntethetik? : o2013. júl. 9. 22:03
23/25 anonim válasza:
Szerintem íjjal lehet mászkálni, ha nincs nyilad hozzá, nem? Arra gondolok hogy van mondjuk egy tegez, amiből nem lehet kihúzni a nyilakat. Másrészt ha megállít a rendőr, azt mondom hogy játék, jelmezbál lesz:D
24/25 A kérdező kommentje:
Szerintem megakarná nézni közelebbről, ha már megállít :)
2013. júl. 11. 00:47
25/25 anonim válasza:
Jobb helyeken azért kapsz az íjhoz egy vászontokot. Arra felöltesz egy pamutszalagot, vagy kötsz rá madzagot és mindjárt kényelmesen mászkálsz az utcán :D Mi is így csináljuk. Az viccesebb, mikor megállítja a rendőr a kocsit, a csomagtartóban meg öt íj, négy tegez, két fokos, szablya...
Belőlem az váltaná ki, hogy végre nem én leszek az egyetlen lány íjászaton ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!