Miert maradtak abba hirtelen evekkel ezelott a valosag show-k? A VV4-be anno a szereploket is bevalogattak megsem indult el. Pedig sikeres volt a vv.
Figyelt kérdés
Anno a Svaby Andras azt mondta, a TV2-nek mindig lesz valosag show-ja. Megmondom oszinten nekem ennyi ev utan hianyzik. De a Big Brother-t szerettem csak, bar teny a masodikba nem a legjobb embereket valogattak be. De az elso szuper volt. Nagyot lehetne alakitani egy atgondolt BB3-mal. Vagy csak en gondolom igy?2009. okt. 18. 10:02
1/5 anonim válasza:
Igen csak te. Én így visszagondolva néztem de csak egyet szerettem és annak volt értelme. A legelsőnek. Ami a viasat3 on ment és Bár volt a címe. nem az ami most ment hanem a legelső széria. Na azokat imádtam.
2/5 anonim válasza:
Valóságshow-k most is ugyanúgy futnak, csak nem az a hagyományos kukkolós fajta mint a VV meg a BB. a tehetségkutató műsorok (Csillag szül., Megasztár), a főzőshow-k, Győzike, Benkő műsora mind valóságshow-k! a kereskedelmi TV-k aszerint csinálnak műsort, hogy felmérik, mire van igény. Most ezekre van...
3/5 anonim válasza:
Nem nézek tévét, mert szerintem hihetetlen tirpákság folyik minden csatornán: ahol nincs pénz, azért, ahol van, ott azért, de a valóságshowk alapvetően minden tirpákság öregatyjai. Hangsúlyozom, magánvélemény.
4/5 anonim válasza:
Én is szerettem a BB1-et, és a VV-ket is. Szívesen újranézném akár az ismétlésüket is. Ezek kikapcsoltak. Bár a BB2 szereplői nem voltak olyan egyéniséek, mint az elsőben.
5/5 anonim válasza:
A 2001-es viasatos Bár volt a kedvencem. Ott hús vér emberek voltak a szereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!