Halloween bulit akarok csinálni. Milyen dekoráció ötletet ajánlatok?
Én is bulira dekoráltam a lányomnak.
Terítés: fehér abrosz, fekete jégcsapokkal kreppapírból.
Fekete tányérok ( papírból is va.) a székekre papírpókháló.
A gyerekszobába: Minden bútort lepedővel ( lehetőleg fehér) le kell takarni és a papírpókhálót, a papírpókot ráhelyezni.
Gyerekszoba ajtajára repülő boszi denevérrel.
Gyerekszobától a terített asztalig elvezető útra fekete öntapadós tapétából kivágott és leragasztott ( feljön nyugi) patkányok.
bejárati ajtó elé töklámpás.
Anyagszükséglet: 1300 ft. ( 1 db. felete karton, két tekercs fekete kreppapír, 80 cm. lehúzható fekete öntapadós tapéta) Két nap délutánján kivágtam már kész vagyok vele.
Minták és sablonok megtalálhatóak ( pókháló, patkány, jégcsap, bocsi) kreatív dekorációk ötletek halloweenra a gugliban, de mindjárt innen kimegyek és megnézem neked, aztán beírom pontosan.
Játékok:
1. ( Ezt nagyobbaknak) Cetlire írjanak testrészeket. Kalapból mindenki kettőt húz. a jobb kezében lévőcetlin lévő testrész a bal oldalon álló szomszédja testrészéhez , a másikban lévőt fordítva kell illesztenie. Nagyon mulatságos képek lesznek fényképezd le.
2. Madzagra lógatott cukorkát és almát egyenek le a szájukkal kézsegítség nélkül.
3. Elemlámpákkal a kertben jelmezben egy bújjon lekapcsolt lámpával a többi keresse. A bújó helyet is változtathat csendben és nevethet az őt kereső többin. Jó szórakozást.
Játéklinket is írok mindjárt.
Marika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!