Mikor lesz halloween?
Figyelt kérdés
Mert már láttam h készülnek már a halloweenre.(üzletekbe)2011. okt. 18. 08:49
1/7 anonim válasza:
Okt 31.
Nálunk a mindenszentek nov 1., halottak napja nov 2.
Ilyen kifejezetten, hogy Halloween csak angolszász országokban van, azt követi a rendes mindenszentek + halottak napja.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:D
2011. okt. 18. 09:12
3/7 anonim válasza:
Mindenszentek előestéje, okt. 31.
Én láttam durvábbat is. Lidl-ben már árulják a csokimikulásokat. :O
Jó, hogy nem a szilveszteri trombitákat!
4/7 A kérdező kommentje:
Én a pennybe láttam, mikuláscsomagokat...XD
Köszi a választ!:D
2011. okt. 18. 14:52
5/7 anonim válasza:
Halloween:Okt.31
Mindenszentek:Nov.1
Halottak Napja:Nov.2
amúgy a halloween kezd itt is elterjedni,sok helyen árulnak tököket,meg halloweenes cuccokat,szerintem ez jó,mi mindig szoktunk töklámpást csinálni
6/7 anonim válasza:
Én kis koromban nagyon sok amerikai filmet néztem, és irigyeltem őket, hogy beöltöznek, és cukorkáért járják a várost. Meg a német gyerekeket, akik az első tanítási napon édességet kapnak. Meg tök poén az egész. Viszont nekik meg nem tesz a Télapó csokit a cipőjükbe december 6-án. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!:D
2011. okt. 22. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!