Nem kell, hogy elfogadj esetleges partnerednek egy kövér embert, hisz ízlések és pofonok. De miért van olyan sok megrökönyödött tekintet, beszólás, lenézés? Nem az egészségügyi jótanácsokra vagyok kíváncsi.
Miért utálnak sokan azért mert egy kezemen csak 3 ujj van?
2009. okt. 17. 22:04
2/11 anonim válasza:
Hát, nekem megvan a véleményem azokról, akik beszólnak, meg "utálják" a kövér embereket. Én nem vagyok kövér, de van pár kövér kollégám, és ismerősöm, remekül tudunk mindenről beszélgetni, és velük mindig olyan vidáman lehet cseverészni, én speciel imádom őket! Sokkal jobbkedvűek mint a "kórók".
2009. okt. 17. 22:06
3/11 anonim válasza:
én nem utálom őket
2009. okt. 17. 22:06
4/11 anonim válasza:
Mert a világ számos táján éheznek az emberek, ezek meg még nincsenek felszeletelve, segélyesdobozba porciózva. Pazarlás. :)
2009. okt. 17. 22:07
5/11 anonim válasza:
Mert sok a közönséges, unintelligens, szűklátókörű, szemellenzős ember, aki csak azt tudja elfogani, ami passzol az általa "normálisnak" tartott képbe.
2009. okt. 17. 22:10
6/11 anonim válasza:
Én sem utálom őket!
2009. okt. 17. 22:16
7/11 anonim válasza:
nnyahh szóval azt én is megfigyeltem ,hogy a kövérebbek általában viccesebbek.
Nekem anyum például eléggé elhizott.De tudom,hogy alig eszik(ő eszik a legkevesebbet a családban)nála ez egy betegség ?miért nézném le érte és az ilyen embereket?
Viszont van olyan is aki mértéktelenül zabál,mohó,és összeeszik mindenféle szart.Na azokat azért már nem értem.Aztán meg nyavalyognak,hogy kövérek.De azért az erős,hogy lenézem őket.
Naa meg van egy nagyon kövér lány az osztályomban,aki mindenkinek beszól és mindenkit piszkál.(őt senki se piszkálja)
És ha valaki visszaszól a szekálásra,akkor annak nekimegy.Persze 3szor akkorra ,mint egy átlagos lány.
Na őket lenézem.
2009. okt. 17. 22:18
8/11 A kérdező kommentje:
22:18-as. Igen, én is hallottam már ilyen kövér emberekről, akik b@sztatnak mindenkit, és verekszenek, de szerintem ez nem csak a kövér emberekre jellemző. Sajnos van ilyen is.
2009. okt. 17. 22:20
9/11 anonim válasza:
Engem nem zavarnak a kövér emberek, ha elfogadják magukat.Inkább a sok panasz amit hallani tőlük, és meg sem próbálnak tenni ellenem.Pl . volt eg osztálytársam,kövér volt és rendszeresen ellógta az összes tesi órát, na meg persze minden szünetben a büfében kajált.Atán meg állandóan nekünk sirt, hogy ő milyen kövér és h nem tud lefogyni..
Ezen kivül, a sovány embereket még jobban leszólják mint a kövéreket.Mert ha valakire azt mondod hogy kövér akkor az bunkó beszólás, de ha azt mondod hogy csontkollekció/gebe/anorexiás stb.. akkor az csak az igazság.
2009. okt. 18. 10:42
10/11 anonim válasza:
még leány koromban, énis kövér voltam, 135 kiló voltam 14 évesen, (most 27 évesen vagyok 87kg) és kövéren sokkal boldogabb voltam, senkisem bántott, mert jófej voltam, abban az időben még létezett tolerancia, ma már az ilyen nagyon menőnek képzelő fiatalok azért bántják a kövéreket, meg azért verik meg őket, mert azt hiszik, hogy ők hibák a világban, és csak a sovány a tökéletes, mikor a kövér emberek sokkal viccesebbek, aranyosabbak, és kik ők hogy megmondjuk nekik hogy nézhetnek ki? ez az én véleményem, a kövér embereket szeretni kell, nem kell egyből elítélni őket csakmert kövérek, a melegeket se kell azért elítélni mert azok, csak újabban a rasszizmus elterjedt a világba elég rendesen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!