Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit szoktatok hazudni, és...

Mennyit szoktatok hazudni, és mekkora az a hazugság?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.. Hát Pl olyanokat szoktam, hogy azt mondom a Mekiben vagyok közben meg mondjuk jóval arrébb sétálgatok. Ilyenekben. Vagy azt mondjuk hogy a játszótéren beszélgettünk közben meg egy másik utcában hülyültünk.. Csak ilyesmiket :D XD
2009. okt. 17. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szoktam hazudni. Mindenki szokott hazudni. Aki azt mondja nem szokott, az is hazudik... :)

Általában kisebb dolgokban, de nem ártó szándékkal. Súlyosabb dolgoknál érdekes, de én vagyok az első, aki egyenes,vállalom ha hibázok, olyankor nem szoktam simlizni.

2009. okt. 18. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Az élet illúzió, mindenki hamis, és mikor hazudok, akkor mondok tényleg igazat.
2009. okt. 19. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

"Én mindig igazat mondok, még akkor is ha hazudok..."

amúgy én például, maximum akkor hazudok, ha azt tudatlanul teszem, azaz rossz információval vagyok ellátva és azt adom tovább nyilván rossz formában...semmi több

illetve ha személyes dologról faggatnak, amiről nem szeretném, hogy bárki is tudomást szerezzen, mert nem tartozik rá, azaz magánügy, akkor is inkább a válaszadást tagadom meg, vagy olyan szavakat használok a mondatokban, amivel hazugságot nem követek el, mégsem mondok konkrét dolgot...

igazságosság mindenek felett, ami kizárja a "hazudozás" vétségét...

2009. nov. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!