Mi az a kegyes hazugság?
Amikor valaki azt mondja neked szép, és csinos vagy, közben pedig az ellenkezője az igaz.
(bocs, hirtelen ez jutott eszembe.)
Hát az szerintem kétszínűség:) Ha valaki azt mondja szép vagy,hátad mögött meg,h rohadt ronda:D
Szerintem a kegyes hazugság,ha karácsonykor veszel valakinek valamit és megkérdezi,hogy hova mész,és nem azt mondod,h Neked ajándékot venni:D hanem,hogy találkozom valakivel.
például ezt nevezik kegyes hazugságnak:)
Szerintem az is kétszínűség, bocsi:)
Én maximum nem bántóan megmondanám neki,hogy mi nem tetszik benne és nem mondanám azt senkinek,h jól néz ki,ha nem az,meg finom a kajája,ha nem az...ez nagyon nagy ge*iség.
Én így gondolom.
Én fentebb leírtam,h mi számít Nálam kegyes hazugságnak,én így tenném és mástól is elvárom,főleg,ha barát,h megmondja a frankót,de hát mindenki más:)
Tudtommal ez itt egy kérdés,amire válaszolni kell,nem?:D
Én meg leírtam,h szerintem mi az, és mi nem.
Téged ez miért zavar? :D
Mondom,h én csak leírtam,h Számomra mi a kegyes hazugság,és az eddig leírtak,szerintem nagyon nem azok:) De mindenkinek mást jelent...ha valaki nagyon rá akarja húzni a kétszínűségére a kegyes hazugságot,ám tegye,amíg nem velem teszi ;)
Szerintem itt te egyedül kötöszködsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!