Ha csak egy kérdésre választ kaphatnál, akkor mit kérdeznél?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 01:34
31/48 A kérdező kommentje:
Nagyon régen azt kérdeztem volna,hogy az emberiség nagy kérdéseiben - mi végre vagyunk,van-e Isten,vannak-e ufók stb. - van/volt helyes válaszunk,vagy mindenki téved mindenben.
Utána azt,hogy miért vonzom az őrülteket :D
Ma meg már azt,hogy miért mondja el nekem mindenki,hogy menstruál.
Ne merjetek röhögni,ez kibeb**zot komoly :D
2013. júl. 8. 01:51
32/48 anonim válasza:
Összejön e majd a színészet amerikában ?
33/48 anonim válasza:
Valami magasztosabbra számítottam:D
Én nem kérdeznék semmit, halál komolyan. Nincs mit. Nincs olyan válasz, amire úgy érzem szükségem lenne, ahhoz, hogy boldog legyek.
34/48 A kérdező kommentje:
Bocs Lazy XD
De az alap kérdés az az :)
2013. júl. 8. 01:55
35/48 anonim válasza:
Hány éves koromban halok meg?
Ez az egyetlen kérdésem, a többi felesleges.
36/48 anonim válasza:
Én azt kérdezném, mi van a halál után? Mert ez az a kérdés, ami borzasztóan bosszant, hogy nem tudom rá a választ.
37/48 anonim válasza:
Errol eszembe jutott egy bena vicc:D
Idos neni a doktornal.:
- doktor ur, mennyi idom van hatra?
- hat Marika neni, tartos tejet mar ne vegyen.
38/48 Rainbowinthedark válasza:
A halál a legjobb dolog...Az az állapot miután nem bosszankodsz más hülyeségein és eggyé válsz a kozmosszal!Addig élvezd az életed!
39/48 anonim válasza:
Én azt mondom, kár a kérdésekkel foglalkozni, ne gondolkozz sokat, élvezd az életet és a halált is bulisan fogd fel! (amúgy valakit nem érdekelne egy kis fű ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!