Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Két hét mulva rakják fel a...

Bogyóbabaa kérdése:

Két hét mulva rakják fel a fogszabályzóm, nagyon fog fájni?

Figyelt kérdés

Milyen érzés lesz első nap? vagy, hogy tudok vele majd enni?

És a húzásoknál is fájni fog?

Kábé miket nem lehet vele majd enni?

Rágózni lehet vele?

2013. júl. 7. 13:40
 1/5 anonim válasza:
Szia (: Az első alkalom és az utánna lévő 2-3-4 nap egy picit lehat hogy kényelmetlen lesz,lehet hogy nem. Ne szégyenld nagyon előnyös szerintem + Szebb és esztétikusabb lesz a fogad is pusziii ;)
2013. júl. 7. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes, csak fura lesz tükörbe nézni. :) Lehet hogy fájni fog picit az első néhány napban, de gyorsan elmúlik. Harapni nem fogsz tudni, mert az sajna tényleg fáj. Tehát ilyeneket hogy alma egészben, szendvics nem ehetsz. Rágózni tilos, meg a ragadós cukorkák, popcorn. Fagyit is nehéz tölcsérben enni, a tölcsér miatt. Én hétfő óta egész jól megszoktam. :)
2013. júl. 7. 17:16
 3/5 anonim válasza:
Fura érzés, de egy idő után megszokod. Hát nekem az evés elég gyatrán ment, mert 2 hónapig nem tudtam rágni fájt, ha ráharapok. Rágózni nem ajánlatos, meg almát. De egy idő után én már mnident ettem vele. A húzás nem fájdalmas, legalábbis nekem nem, de azért érzed, hogy erősebb. :)
2013. júl. 8. 18:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :-D

Puszii mindenkinek :-)

2013. júl. 9. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Kenyérhéjat lehet vele enni??

Elektromos fogkefét lehet használni??

2013. júl. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!