Ezzel a dohányboltos dologgal ti egyetértetek?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja ugye, hogy a Nemzeti Dohányboltokba nem mehetnek be 18 éven aluliak. Belőlem tegnap olyan haragot váltott ki az, hogy be akartam menni feladni egy Tippmixet -mivel nálunk összevonták a lottózóval a dohányboltot- és velem volt 6 éves unokatesóm. Nem engedték, hogy bejöjjön velem, mert még nincs 18 éves. Hát és ha ott vagyok egy pár éves gyerekkel kikötöm addig vagy mi??? A BABAKOCSIS nőt nem engedték be a gyerek miatt feladni egy lottót. Annyira ideges lettem, hogy nem mehetett be a gyerek velem. Pedig nyilván nem cigit akar venni 6 évesen VELEM..Ti mit gondoltok ezekről a dolgokról?2013. júl. 6. 15:20
1/2 anonim válasza:
én ugyan ilyet láttam pár napja,nagymama ment volna be a 2unokájával újságot venni,az eladónő meg tök bunkó volt vele,úgyhogy a nénike a végén csak ledobta az újságot és kivonult a 2kicsivel(kb3,5évesk lehettek),szegény kicsik meg csak nézték hogy a nő miért beszél úgy a nagyanyjukkal
meg nővérem is januárban fog szülni,kérdezte hogy mi van ha kisbabával menne,azt mondta hogy kint hagyja vagy mást küld be
jó hogy ez a munkájuk,de nagyon nem gondolták át ezt a dolgot,ha kiskorú akar cigit venni akkor úgysem be megy hanem beküld egy nagykorút,egy kisgyerek meg nem a cigi miatt van bent a rokonnal
2/2 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az..ebből még lesz balhé, hogy nem mehetnek be a kicsik a boltba szerintem..
2013. júl. 6. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!