Egyetértetek, hogy SP elb@szta Fluort?
Első, a számból vetted ki a szót.:D
Nem volt szükség arra, hogy elb*sszák.XD
mindenkiből csak úgy sugárzik az értelem -.-"
nemértem miért kell itt osztani mindenkit?? aki nem ismeri ne szóljon be csak azért mert hallott valamit hogy b_uzik és mert ezt olyan menő... figyu ha valakinek ez teccik akkor miért nem hallgathatja azt amit szeret...?
am igen sokkal jobb számai voltak Fluornak még partyarc előtt sokkal több mondanivaló és ez nem SP hibája és nem értek egyet....:@
de azoknak az embereknek mondom akik mindenkit csak osztanak: ne szóljon be amíg nem ismer valamit hanem elötte ismerje meg és utána pofázzon...
kész szánalom ami itt meg komolyan -.-"
http://www.youtube.com/watch?v=d-E6jZAH7U4
kövezzetek meg de én szeretem és teccik mondjon bárki bármit...
engem csak az bánt, hogy mind a 2 rappernek hívja magát, holott elég messze vannak tőle...és csak a rap stílus színvonalát húzzák még mélyebbre.
kajak semmi bajom nem lenne, ha pop zenésznek mutatnák be magukat..akkor lesz@rom...de így hogy ők "rapperek" ezzel csak magukat égetik be, illetve a hip-hop stílust ferdítik el...
SZÁNALOM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!