Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szólna petőfi a 21....

Mit szólna petőfi a 21. századhoz?

Figyelt kérdés

Házinak kaptuk, hogy írjuk le, hogy milyen lenne Petőfi ha a 21. században élne. Mit dolgozna, hogyan látná a dolgokat stb. Mindezt 3 oldalban kéne megfogalmaznom.

Szeretném ha segítenétek egy picit. Köszi :)

2009. okt. 17. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először gondolkodj el azon, milyen volt az élet a 19. században, aztán koncentrálj a küönbségekre a mai élethez viszonyítva.

Én egyébként azt gondolom, hogy Petőfi ma gárdista lenne, vagy Jobbik-tag (esetleg mindkettő), felvonulásokat szervezne, és harcias beszédekkel biztatná a jónépet a kormány elzavarására. Emellett netes fórumokon publikálná "nemzeti radikális" verseit.

2009. okt. 17. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
és persze hülyét kapna a mai MSN-es nyelvezettől
2009. okt. 17. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Petőfi valszeg inkább öngyilkos lenne, minthogy a mi századunkban éljen! Sajnos! :(
2009. okt. 17. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:

11:23

szerintem is

2009. okt. 17. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Petőfi nem lenne öngyilkos.Az biztos,hogy elkeseritő a helyzet,de azért sztem nem az az öngyilkos tipus volt.Viszont amit az első mondd...

Elöször elkeseredne,aztán harcolna =)

2009. okt. 17. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
MINDEN KÖLTŐ PESSZIMISTA VOLT, DE VALAHOGY MINDIG MIND PRÓBÁLT FELÁLLNI, HARCOLNI, KÜZDENI. SZERINTEM MOST IS EZT TENNÉ, CSAK EHHEZ KELLENÉNEK AZ EMBEREK IS.
2009. okt. 17. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Még régebben mondta egyik TV-s okos, hogy Petőfi ha most élne, rocker lenne. Szerintem meg fogná a gyönyerő huszárszablyáját, és menne MTV-székházat bontani, meg Sebestyén Balázskát lincselni. És persze "náczi" lenne.
2009. okt. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!