Mit csinálsz Halloween-kor, hova mész bulizni ha mész?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, hova menjek, party kéne, de nincs ötletem. Budapesten. :D Házibuli nem lehet :S2009. okt. 16. 22:15
1/12 anonim válasza:
(én nem megyek , csak ötlet :D)
2/12 anonim válasza:
Hoolie Scene na neeeeeeeee. Ha fizetnének se mennék el a partijára :D
Amúgy ilyenkor sok szórakozóhelyen vannak jó bulik, szóval bárhova el tudsz menni.
3/12 anonim válasza:
Hoolie bulija pedig kihagyhatatlan, én tuti ott leszek:D
4/12 anonim válasza:
Én nem megyek sehova, az a legjobb.
5/12 A kérdező kommentje:
Na, ide nem! :D A diszkókat sem szeretem. Valami más?
2009. okt. 16. 22:38
6/12 anonim válasza:
Szerintem meg ha nem tetszik ne pontozz le, mivel a véleményünket kérdezték.
7/12 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam.
2009. okt. 16. 22:48
8/12 anonim válasza:
Nincs Magyarországon halovín b@sszátokmeg. Mindenszentek van. Ne legyetek már ennyire majmok!
9/12 anonim válasza:
Szerintem halottak napját nem bulizással kéne eltölteni és nem is illik. Az amerikaiak mindig kitalálnak valami idétlenséget és mindenből viccet csinálnak. Ha bulizni akarsz és jelmezbe öltözni várd ki a farsangot vagy akármelyik más napot, amikor nem gyászolni kell. (gondolom le leszek pontozva)
10/12 anonim válasza:
Mindenszentekkor miért lenne kötelező gyászolni? Ez egy akkora hülye szokás. Jó persze adjuk meg a tiszteletet, menjünk ki a temetőbe és gyújtsunk gyertyát, de utána nem hiszem, hogy muszáj lenne hazamenni és a sarokban sírni... Nem értem miért olyan nagy baj ha valaki elmegy utána bulizni. Mondjuk én sosem szoktam, de ha vannak olyan emberek akik szeretnék ünnepelni a halloweent, akkor miért ne tehetnék, anélkül, hogy a begyepesedett és konzervatív eszű emberek lehurrognák őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!