Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Történt meg már valakivel,...

Annta kérdése:

Történt meg már valakivel, hogy álmában konkrét arcot látott és emlékezett rá, amikor még felébredt hosszú ideig?

Figyelt kérdés
Úgy értem, olyan ember arcát, akit nem is ismer. Azt sem tudja, létezik-e.
2013. júl. 5. 15:30
 1/2 anonim válasza:
Én csak egy fél arcot láttam egyszer, egy szörnyű álomban. Aztán idővel rájöttem, hogy az az arc egy olyan ismerősöm arca volt, akit még életemben soha nem láttam úgy, hogy felfogtam volna. (úgy értem nagyon pici voltam) Ha megint eszedbe jut az az arckép, akkor mindenképp rajzold le a fő dolgokat, amire emlékeztél. (pl. vastag szemöldök, v. kis szem,stb.) Minden este (v nap) nézd meg, és előbb, utóbb majd lehet hogy megtalálod az adott személyt, vagy kérdezz meg valakit a családodból, vagy a barátaidtól, esetleg nézz utána az álom kérdéseknek a neten, akárhol. Nekem volt olyan álmom, ami folytatódott minden este... Lehet hogy majd egyszer neked is visszatér az a személy.
2013. júl. 5. 16:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Még valaki? Nagyon érdekelne!
2013. júl. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!