Szerintetek mit lehetne tenni hogy elmenjenek végre?
Az a probléma hogy egy 4 emeletes házban lakunk és az erkélyem alatt folyton ott dohányzik üvöltöznek isznak de általában ugyanaz a 3-4 fiú...
Többszőr szóltam már nekik hogy ne ide járjanak mert van egy pár hetes kislányom akit folyton felkiabálnak és ilyenkor nehezen nyugtatom meg.
Mit tehetnék hogy végre elmenjenek? kihívhatom rájuk a rendőrséget ?egyéb ötlet?
Szia! Természetesen rendőrséget, csendháborítás miatt mondjuk.
A másik: Menj le és mondd el nekik szépen, hogy miért ne itt csinálják a dolgukat. Szépen érvekkel, ha van egy cseppnyi intelligenciájuk is akkor megértik és nem mennek oda többet
:) a másodikon jót mosolyogtam igen én a kakis pelenkára gondoltam hogy kínomba megteszem de ledobom nekik :)
Nem egyszer szóltam mikor dőlt fel a dohány füst hogy legyenek szívesek elmenni mert kisbaba van és nagyon büdös van . 3 napig nem is voltak itt aztán ma újra..
Észérvek. Ha ez nem hat, akkor erősebb hangnem, ha ez sem akkor mond meg hogy rendőrségi feljelentést teszel, ha erre is tojnak rá akkor javaslom 2 hozzászóló tanácsait.
egyéb ötletek: gumicsúzli (derék alá), savanyú tej, persze ne a betonra :) , vagy keresel a környékben 3 kigyúrt emberkét és szólsz nekik, hogy egyszer fogják őket közre...
De persze előtte rendőröket hívd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!