Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit lehetne tenni...

Szerintetek mit lehetne tenni hogy elmenjenek végre?

Figyelt kérdés

Az a probléma hogy egy 4 emeletes házban lakunk és az erkélyem alatt folyton ott dohányzik üvöltöznek isznak de általában ugyanaz a 3-4 fiú...

Többszőr szóltam már nekik hogy ne ide járjanak mert van egy pár hetes kislányom akit folyton felkiabálnak és ilyenkor nehezen nyugtatom meg.

Mit tehetnék hogy végre elmenjenek? kihívhatom rájuk a rendőrséget ?egyéb ötlet?

#ez ellen
2013. júl. 5. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Természetesen rendőrséget, csendháborítás miatt mondjuk.

A másik: Menj le és mondd el nekik szépen, hogy miért ne itt csinálják a dolgukat. Szépen érvekkel, ha van egy cseppnyi intelligenciájuk is akkor megértik és nem mennek oda többet

2013. júl. 5. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én semmi hasznosat nem tudok. Ám olyan sok balesetről hallani. Nyakba hulló használt papírpelenka. Alácsorgó pisi. Borzasztó időket élünk!
2013. júl. 5. 15:42
 3/5 A kérdező kommentje:

:) a másodikon jót mosolyogtam igen én a kakis pelenkára gondoltam hogy kínomba megteszem de ledobom nekik :)

Nem egyszer szóltam mikor dőlt fel a dohány füst hogy legyenek szívesek elmenni mert kisbaba van és nagyon büdös van . 3 napig nem is voltak itt aztán ma újra..

2013. júl. 5. 17:23
 4/5 A kérdező kommentje:
És amúgy ma is szoltunk nekik 3x is 2 percig tartott a csend ami a legjobb hogy itt hagyják még a sörös dobozokat is
2013. júl. 5. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Észérvek. Ha ez nem hat, akkor erősebb hangnem, ha ez sem akkor mond meg hogy rendőrségi feljelentést teszel, ha erre is tojnak rá akkor javaslom 2 hozzászóló tanácsait.

egyéb ötletek: gumicsúzli (derék alá), savanyú tej, persze ne a betonra :) , vagy keresel a környékben 3 kigyúrt emberkét és szólsz nekik, hogy egyszer fogják őket közre...

De persze előtte rendőröket hívd...

2013. júl. 5. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!