Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Soproniak! Mi a véleményetek...

Soproniak! Mi a véleményetek a városról?

Figyelt kérdés

Szeretnénk Sopronba költözni. Voltunk már ott többször is nyaralni és nagyon tetszik.

Szeretném megkérdezni, hogy milyen ott a minden napi élet, mennyire "élhető" város Sopron? Beleértve ebbe a munkalehetőségeket, közbiztonságot, egészségügyet, közlekedést, és minden mást, ami a mindennapi életben szükséges lehet.

Válaszotok előre is köszönöm.

2013. júl. 2. 21:57
 1/6 anonim válasza:
50%
szar én utálok itt élni . Most nem részletezném ,de hogy nem egy 200 fős faluból költözöl ide akkor szar lesz . utálom
2013. júl. 5. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Fehérvári vagyok. Azért sokat segítene, ha pár részletet elárulnál, hogy miért is olyan rossz. :)
2013. júl. 5. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nagyon jo. Itt megy az elet, elheto, kiiraly :)
2013. júl. 7. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is szar. Egyre több a cigány, normális hely alig akad, vagy ami megfizethető. Mindent az osztrákokhoz igazítanak kb, az ő pénztárcájukhoz, nem a miénkhez. Kórház katasztrófa, oda meghalni menni érdemes csak, úgyis lesza.rnak, magánrendelésekre kell menni, csak hát az meg pénz. Közlekedés elmegy, nem rossz szerintem, csak drága. Közbiztonság se a legjobb már, mondom, egyre több a cigány, van néhány hely amit kifejezetten el kell kerülni. Munkalehetőség: itt helyben nem sok jó, sok eladót keresnek, műkörmöst, fogászati asszisztenst, de hát mindent szakképesítéssel. De innen is már megy ki mindenki, aki tud. Szóval szerintem nem jó hely, de hát te tudod. :D
2013. júl. 8. 14:28
 5/6 anonim válasza:

utálok itt élni, minél hamarabb azon vagyok, hogy elköltözzek innen.

a város unalmas, nincs semmi, ha megnyílik 1-2 jó hely, akkor egész sopron oda fog járni, és divattá válik, majd az árakat feltolják az egekbe.

lehet más városból érkezőnek érdekes, de egy soproninak dög unalom. ráadásul maga a belváros kicsi, mindenki egy helyre megy. ide max csak munkalehetőség miatt jönnek az emberek, de már azok is pusztulnak ki, mert mind megy ki ausztriába.

2013. júl. 25. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:

A város maga szép, de egy idő után unalmas. Ide csak turistaként érdemes jönni. Ideköltözni nem érdemes.

Az emberek sznobok, lenézőek, pletykások és kirekesztőek.

2020. júl. 9. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!