Mi a véleményetek a közmunkáról?
Mert így jobban megéri neki. Gondolj bele, kevesebb a fizu és előbb-utóbb bárki elvállalja akinek nincs munkája. Mindig vannak jelentkezők.
Am. a véleményem erről, hogy a múltkor láttam a buszmegállóban 2 fiatal nőcit akik takarították a port vagyis a semmit meg kapargatták gereblyével meg mindennel kínlódtak és ezért úgy vagyok vele, hogy ahogyan csak tudom, elkerülöm
mi a vízügynél vagyunk közmunkán, cserjézést fa kivágást csinálunk.
Naponta reggelente 12km-t, kell biciklizni, mert a falutól ennyire van a munkaterület, egy holtág partján.
6óra 10perckor ott kell lenni, mert a munkaidő 6h-2ig tart, és a fönők minden reggel kijőn ellenőrizni,nem lehet készni, mert akkor szabadság, ha az nincs akkor igazolatlan nap, és vége a munkának.
ásványvízet, szódát nem kapunk, még a 37fok melegben sem, pedig az járna, ívóviz kút nincs a közelben, a hőségriasztáskor is kint kell lenni du.2óráig, nem érdekel senkit, ha fel fordulunk az sem számit.
havi 48ez.ft ot kapunk, mindössze ennyit utalnak, kerékpárkopás pénz nem jár, szabadság mindenkinek 2nap/hó, lásd új MTK. szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!