Az baj hogy nagyon hülye vagyok?
Figyelt kérdés
Néha már olyan hülyeségeket csinálok mint pl. A Hanna Montanaba Jekson . Majdnem minden második szavam hülyeség amin a többség jót röhög ez baj ?2009. okt. 15. 20:34
1/6 anonim válasza:
Addig amig jol erzed magad, addig nem gond! Sot! :))
2/6 anonim válasza:
hát..ez attól is függ hány éves vagy,meg az egész jellemedtől!Az nem baj,ha vicces vagy és megnevetteted a társaságot-sőt!:)
Arra viszont figyelj,h nagyon nagy butaságokat ne csinálj-pl. olyat,ami másokat v saját magadat megsebesít.
Csak ügyesen!:)
3/6 anonim válasza:
Hülyén viselkedsz,ha hülye volnál akkor azt nem vennéd észre..Szerintem próbálj inkább csendben maradni,és akkor nem fognak rajtad annyit nevetni.
5/6 anonim válasza:
Mindég azt szoktam mondani, amíg az ember tud saját magán is nevetni, addig nincs baj. Tehát: ha te is nevetsz magadon, akkor nem baj !
6/6 anonim válasza:
Mit mondjak, bizonyos élethelyzetekben és erősen alkoholos állapotban elmegy a dolog. De ha még holtfáradtan is így viselkedsz, az már viselkedészavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!