Mit tegyek? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
A Barátnőimmel már vagy két éve vagyunk barátok, és eddig észre sem vettem rajtuk kívül más embereket.Mostanában azonban már kezdek unatkozni velük, néha nagyon komolynak tűnnek.Találtam pár lányt az osztályban akikkel most nagyon jóban lettünk,és velük igazán jól érezhetem magam.Csak az a gond hogy kezdem elhanyagolni a "régi" barátaimat és ez nekik is és nekem is rosszul esik.Az sem segít sokat a helyzeten,hogy a jelenlegi barátaim nem csípik a régieket, pedig én szeretnék mindenkivel jóban lenni.Hoggyan tudnám ezt megoldani?2009. okt. 15. 19:45
1/2 anonim válasza:
Először is beszélj velük, mond el nekik is, hogy mit érzel, és hogy azzal, hogy mással is jól érzed magad nem őket akarod bántani. Oszd be úgy az idődet, hogy jusson az újakra is, de a régieket se hanyagold el, ha igazán fontosak neked. Ne akard mindenáron összehozni őket az újakkal, nem kényszerithetsz senkire olyasmit, amit nem csinál szivesen. Az embernek több barátja is van, de ez nem jelenti azt, hogy mind egyforma. Remélem megértenek, és az őszinteséged nem vezet a barátságotok megromlásához.
2/2 A kérdező kommentje:
KÖszi hogy segítettél.Remélem meg tudom oldani hogy ne veszítsek el senkit.(:
2009. okt. 15. 20:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!