Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes megvenni a zte blade...

Érdemes megvenni a zte blade 3-at?

Figyelt kérdés
Meg szeretném venni ezt a telefont,csak az a kérdés hogy jó-e meg hogy nem túl drága? Aki komizik köszi:)
2013. júl. 1. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam rajta,de csak 512 RAM van benne. Ennyi az első generációsban is van, ezért nekem nem éri meg. g+ és facebook nem is fér meg együtt, hiába link2sd stb..

Szóval én már nem vennék olyan készüléket,amiben csak 512ram van,mert az oprendszer csak egyre többet fog foglalni..

2013. júl. 1. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze ha elsődleges cél inkább a telefonálás, gps és ezek a szociális valamik nem,akkor jó lehet.
2013. júl. 1. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem...
2013. júl. 1. 11:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2013. júl. 1. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem lehetséges, még a héten lesz ilyen, aztán írok, hogy milyen. :)
2013. júl. 3. 11:51
 6/8 A kérdező kommentje:
na? milyen? jo?
2013. nov. 12. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok, nem annyira jó, mert vagy sz*rrá akad, vagy most nekem van, hogy megtagadja a wifi csatlakozást, bele sem lépek a böngészőbe, már "Az Opera Classic alkalmazás sajnos leállt."- azért megjegyzem, eddig nem volt ilyen probléma, és 2 újraindítás után nem történt semmi, ugyanez van. 35.000 volt a telenornál, inkább kértem volna Samsung galaxy ace-t. Az legalább nem kínai gagyiság.
2013. nov. 16. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi már huawei y300-at vettem. ez nagyon jó.
2014. febr. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!