Milyen konyvet tudtok ajanlani?
Hát,Leiner Laura - a Szent Johanna Gimi ( 8részes,illetve 9,de a 8. részének a és b kötete van)
Kami Garcia,Margaret Stohl : Beutiful Creatures,Beautiful Darkness(2.része) és hamarosan megjelenik a 3.-dik is.(bár ez 14 éves kortól ajánlott,szerintem nagyon jó könyv,bár én is alatta vagyok)
Innentől inkább 14 éves kortól ajánlottakat tudok mondani :
Maggie Stiefvater : shiver - borzongás,linger - várunk,forever - örökké ( sorozat)
és még szintén ettől az írónőtől : Lament - A látó szerelmet [Tündérdallam I.]
B.M Grapes - Jóslatok Hálójában
Maros Edit - Hüvösvölgyi suli 1; H.S 2
Aprilynne Pike - Wings - Szárnyak
Kirstin Gier - Rubinvörös,Zafírkék,Smaragdzöld.(sorozat..:) )
És még tudnék egy-kettőt ajánlani,de azokról nem tudom hány éves kortól ajánlottak,és hogy szereted-e a vámpíros,misztikusakat.(szerelem is van bennük amugy)
Meg Cabot: Mediátor sorozat, hívószám 1-800 sorozat
Monostori Mária: Kettévált világ
Sohonyai Edit: Le a csajokkal. Le a pasikkal, Kockacukor
Thomas Brezina: Örület! Sztár lettem!
Leiner Laura: Szjg, Remek!
Kami Garcia, Margaret Stohl: Beutiful Creatures
Anne Fine: Mi a gubanc gülüszemű ?, Apa csak egy van
Végzet ereklyéi sorozat
Claudia Gray: Evernight.
Mary E. Pearson: Az imádott Jenna Fox ( nem a kedvencem, de azért egyszer jóvolt :D )
Sarah Dessen: Tökéletes, Altatódal
Lucy Maud Montgomery: Anne otthonra talál ( ez az első rész címe, van még több is. Egyébként régi, de évente 2x kiolvasom az egész sorozatot :D imáádom )
L.M. Montgomery: Avonlea-i krónikák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!