Rendelés visszavonása EBay-ről?
Figyelt kérdés
Rendeltem ebay-ről pár dolgot (kínai) ingyenes házhoz szállítással és előre ki kellett fizetni, ez eddig rendben de amikor át fogom venni nem kell alá írnom semmit csak bedobják a postaládába és kész. Na itt a kérdés: Mi van akkor, hogy ha átveszem a holmim és aztán jelentem ebayen, hogy nem kaptam meg és térítsék vissza az árát (lehetséges), akkor ezt lenyomozzák vagy valami? mi alapján nézik, ohgy tényleg megkaptam e?2013. jún. 28. 17:06
1/3 anonim válasza:
Nem nézik, elküldik mégegyszer, te senkiházi tolvaj cigány.
Tudod, nem mindenki olyan gerinctelen féreg, mint te.
2/3 anonim válasza:
biztosan alá kell majd irnod valami papirt ha átveszed szoval már itt buko a dolog ,de nem semmi hogy ezt hogy kitaláltad:D:D
3/3 anonim válasza:
nem szoktak semmi aláíratni velem, de a postán jegyzik hogy a csomagokat kiadták-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!