Sok embernek miért vannak előitéletei a zsidókal szemben?
Hogy miért van előítélet, azt nem tudom.
De abban a sok mindenben, amit összevissza beszélnek gyűlölködve sokan, pedig nem is ismerik a zsidókat, sajnos, el kell mondjam, van némi igazság, és sajnálom ha valakit megbántok, én sosem voltam gyűlölködő, sem előítéletekkel teli, sőt.
De megismertem egy zsidó valakit, és és a családját, voltam izraelben, szóval sok mindent tudok, mivel mindent megtettem, hogy megértsem őket.
És sajnálom azokat, akik tényleg jó zsidó emberek, és teljesen magyar értékek szerint élnek, őket tényleg igazságtalanul különböztetik meg. Egyszerűen csak nagyon különböző értékek mentén élünk itt ebben az országban (meg szerintem európában), mint amott.
Előítélet helyett én utóítéletről tudok. Idejöttek ezek a galíciai jött-mentek. Lopnak, csalnak, hazudnak. Mindent gyűlölnek, ami magyar, a Szent Koronát, a turult, az Árpád-sávos zászlót, hőseinket. Ápolatlanok, agresszívek, arcátlanok, fölényesek a nagy semmire. Kiforgatnak mindenünkből. És csak ők szenvedtek a II. világháborúban.
Megcsinálták a Tanácsköztársaságot, a hollókoszt után az ÁVH gyilkosainak többsége zsidó volt. Rákosi, Gerő, Révai, Farkas Mihály mind rohadt zsidó volt. De a rendszerváltás után is ők uralkodnak. A jelenlegi Jewrtsány-kormány 16 tagjából 8 zsidó.
Azért, mert a zsidók nagyobbra tartják magukat mindennél és mindenkinél.Bármilyen negatívumot mersz mondani egy zsidóra rögtön egy antiszemita féreg leszel.Itt verik magukat a 2. világháború miatt mintha ott a zsidók estek volna el többségben.
Az előző kommentelő már írta Rákosy és több magyar zsidót.
Én még annyit fűznék hozzá, hogy Marx,Engels,Lenin és Trotzkij is zsidó volt.
A lefordított Talmudjukban is hátrányos megkülönböztetés van a nem zsidókkal kapcsolatban amit persze tagadnak, viszont ha a történelmet megnézed amiket már írt az előző meg én is akkor rájössz, hogy a Talmud fordítás egy olyan képet ad a zsidókról ami tökéletesen egyezik az ún. híres történelmi zsidókról. Ha pedig ehhez még hozzáveszed azokat a dolgokat amit a híres emberek mondtak róluk akkor teljes a kép.
Egyszerűen sokkal több negatív dolog van a rovásukon mint pozitív.
2008-07-08 11:13
Annyit azért kérnénk, ha Magyarul írsz, a Magyar helyesírás szabályai szerint tedd.
Ez nem egy durva szöveg, nem kérek durva választ.
" Előítélet helyett én utóítéletről tudok. Idejöttek ezek a galíciai jött-mentek. Lopnak, csalnak, hazudnak. Mindent gyűlölnek, ami magyar, a Szent Koronát, a turult, az Árpád-sávos zászlót, hőseinket. Ápolatlanok, agresszívek, arcátlanok, fölényesek a nagy semmire. Kiforgatnak mindenünkből. És csak ők szenvedtek a II. világháborúban.
Megcsinálták a Tanácsköztársaságot, a hollókoszt után az ÁVH gyilkosainak többsége zsidó volt. Rákosi, Gerő, Révai, Farkas Mihály mind rohadt zsidó volt. De a rendszerváltás után is ők uralkodnak. A jelenlegi Jewrtsány-kormány 16 tagjából 8 zsidó." azután ezeken kívül van 9 db Nobel-dílas számtalan olimiai bajnok..költő, festőművész zeneszerző..deezeknek a házmester lakásokban se híre se hamva..ott a GESTAPO-nak szóló feljelentések íródtak és oda hurcolták a deportáltak motyóját..és ez valóban utóitélet! Káldi József
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!