Sok embernek miért vannak előitéletei a zsidókal szemben?
rendben, a válaszomat két részre bontom.
valóban nem vagyok jártas a teológiában, mindössze 15 éves vagyok, és a legtöbb dolgot elhiszem amit hallok. azt a bizonyos részt személyesen nem olvastam, csak hallottam, általam megbízhatónak vélt forrásból, hogy ilyen is van.
amennyiben tévedtem, bocsánatot kérek az erőszakos, makacs megnyilvánulásomért.
a válaszom második része, valójában az előző hozzászólásom: a többi része rendben van?(gójok átverése stb)
komolyan bocsánatot kérek, a sértéseket felindult állapotban írtam, és bár nem vagyok jártas a teológiában, és az életben sem túl tapasztalt, szeretnék vitatkozni erről a témáról, mert ugyan szaktudással nem rendelkezem, de nekem is megvan róla a véleményem.
tudom, hogy írtam sértő dolgokat, mégegyszer elnézést kérek, és remélem, hogy megtudjuk beszélni normálisan is ezt.
üdv.
Kedves zsidó, aki itt hevesen válaszolgat.
Ha ti olyan nagy és bölcs , mindenreképes emberek vagytok, MI A BÜDÖS FASZOMÉRT NINCS EGY SAJÁT ORSZÁGOTOK AHOL FELŐLEM KEDVETEKRE SAJNÁLTHATNÁTOK MAGATOK A HOLOKAUSZT MEG MINDEN EGYÉB MIATT ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erre már nem tellett mi?
látod erről van szó. egyenlőre ez MAGYAR ország, te pedig CSAK EGY ZSIDÓ VAGY, úgyhogy húzd meg magad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!