Cser zsuzsanna kérdése:
én 19 cedikén csináltam tesztet, és pozitív lett, elmentem orvoshoz, és nem láttak semmit,23 dikán elkezdtem vérezni, mint ha menstruálnék, kicsit a hasam is görcsöl mint mensinél szokott, szerintetek mi lehet a baj? Nagyon aggodom,
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 15:35
11/15 anonim válasza:
rákattintottam az "egy véletlen kérdés"re úgy
12/15 anonim válasza:
egyébként meg hogy miért akadtam ki?azért,mert itt volt ez az aggódó nő Te pedig ahelyett hogy segítettél volna neki egy normális pozitív válasz küldésével elkezdeted hogy remélem nem te tanítod meg írni!
13/15 anonim válasza:
én meg akkor ezt mondom neked:remélem nem te tanítod majd meg a gyerekeidet jó modorra,segítőkészségre,és kedvességre
14/15 anonim válasza:
De még mindig nem értem hogy egy 12 éves lány hogyan tudna segíteni egy terhes nőnek
15/15 anonim válasza:
Most már 13 vagyok de ez most mindegy.A lényeg az,hogy én már 8 évesen fel lettem világosítva,ráadásul rengeteget olvasok,és szeretek filmeket nézni.Ha pedig az a tesztje azt mutatta pozitív lett,és vannak tünetei,viszont az orvos nem lát semmit,egyértelműen vagy csináljon még néhány tesztet,vagy kérjen alaposabb kivizsgálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!