Cser zsuzsanna kérdése:
én 19 cedikén csináltam tesztet, és pozitív lett, elmentem orvoshoz, és nem láttak semmit,23 dikán elkezdtem vérezni, mint ha menstruálnék, kicsit a hasam is görcsöl mint mensinél szokott, szerintetek mi lehet a baj? Nagyon aggodom,
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 15:35
1/15 anonim válasza:
lehett hogy elromlott a teszt,csinálj egy-két újat és ellenőrizd le,ha mind pozitív menj el még1szer az orvoshoz
2/15 anonim válasza:
Remélem a gyereket nem Te fogod tanítani írni.
3/15 anonim válasza:
nem mindegy hogy írta???
húzz el innen
4/15 anonim válasza:
vezesd csak le nyugodtan a kisebbségi komplexusodat itt.Elég valószínű hogy gyerek korodban elnyomtak vagy nem tudtál érvényesülni, de írj privátot nyugodtan és segítek.
6/15 anonim válasza:
na figyelj csak ide!
cser zsuzsanna feltett egy normális kérdést.
Erre te egy ilyen rosszindulatú,gonoszkodó választ adsz?
És azért van kisebbségi komplexusom mert nem akarom hogy az ilyen te fajta gyűlölködők rontsák le a kedvét szegénynek?
Nekem van kisebbségi komplexusom?
Néha bele nézhetnél a tükörbe
Ja és mellesleg 12 vagyok remek családdal.
Szóval még egyszer mondom húzz el innét te megkeseredett személy!
7/15 anonim válasza:
előbb ölném meg magam minthogy a te segítséged kéne.
Járj pszichológushoz,talán ott kezdhetnek veled valamit!
8/15 anonim válasza:
Ez a túlzott magyarázkodás pedig arra utal hogy Magad sem vagy biztos benne hogy valótlant állítottam.
9/15 anonim válasza:
nem,ez azt jelenti hogy baromi dühös vagyok miattad.Miért tudálékoskodsz ennyit?
10/15 anonim válasza:
Mellesleg ha 12 vagy mit keresel egy ilyen kérdés alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!