Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én utálom az idős nőket/n...

Csak én utálom az idős nőket/néniket?

Figyelt kérdés

a 60 felettiekre gondolok,nagyon ellenszenvesek.Egyszerűen utálom őket.

16f

2009. okt. 13. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Tömegközlekedés. A buszon nyomja a vesém a hülye kosarával miközben a gurulós szatyrával (a jóisten tudja mi van benne...5 kiló krumpli vagy mi?) laposra nyomja a lábam

2. elektromos bicaj! 30al eltép mellettem én meg azt se tudom hogy került mögém és a szívbajt hozza rám

3. 70'es évekbeli Csepel...nyikorogva vánszorog vele az út abszolút közepén, ha szólok neki (persze nagyothall) csúnyán nézve arrébb megy, a rosszabbik meg ha épp piacról jön és elöl a kosara teli van virággal és mögöttem jön ráadásul gyengén lát (sok dioptriás NDK-s szemüveg) újfent szívroham mer képes nekem jönni

4. Információ hiányos...állok a buszmegállóban odatotyog mellém és megkérdezi: A 3as busz ugye 14.20kor ér ide?-a válaszom igen.-és hányszor állunk meg amíg felérünk a Szent István térre?..nem tudtam :P erre visszakérdez, hogy mire a Szt. István térről elér a város túlsó végébe hányszor állnak meg... (a napokban megtörtént eset) :S

5. Magában beszélős (ezeket bírom a legjobban :D) áll mellettem és magában motyog h "De szép az idő! Bezzeg a múlt héten...ja tényleg nem vittem vissza a Marikának a tepsijét. Olyan finom süteményt sütöttem benne, hogy még a szomszéd Pista is átjött. Húú ha lesz náluk disznóvágás viszek neki egy kis házi pálinkát. Még be kell mennem a boltba is...biztos ott lesz megint a Bözsi és mesél az unokájáról, az is de megnőtt mióta nem láttam. :D

Persze nem mindegyik ilyen :) Ismerek kedves, aranyosakat is akikkel élmény beszélgetni és sokat tanulok tőlük. :)

2009. okt. 13. 22:02
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
A nagymamáidat is utálod?Szégyelhetnéd magadat.
2009. okt. 13. 22:48
 13/16 anonim válasza:
52%
No lám, ugye igazam van! Gyermekeink, unokáink ennyire megvetnek, utálnak minket. Pedig abban a kosárban a Neked szánt krumpli van, az óvatosság azért van, hogy a lelkes, gyors fiatal nehogy eltapossa, a külső pedig a Tiéd is lesz, ha sikerül ennyi évet megélned.
2009. okt. 14. 08:38
 14/16 A kérdező kommentje:

22:02es köszönöm a válaszodat:) (persze mindenkinek köszi)

Természetesen nem az összes öreget utálom,felindulásból írtam csak.Azért mondjuk azt bírom hogy ha buszon vannak akkor öregek és fáj a lábuk és adjuk át a helyet.de ha a piac elkezdődik lesprintelnek reggelente.

2009. okt. 14. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

22:02-es igazad van.

Engem az is irritál, hogy tisztelni kéne őket.

Mi a fenének tiszteljek valakit azért, mert több évet élt meg, mint én? Nem érdem előbb megszületni.

Aztán jön, hogy a mai fiatalság... amikor ők voltak a fiatalok, nyílván az akkor idősek szemében ők számítottak lázadótinipi.áknak.

L/14

2009. okt. 14. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

nyilván nem véletlen, hidd el, jóval többek nálad - a 14 éveddel messze nem tapasztaltál annyi mindent, mint nagymamád, vagy a szomszédod nagymamája, aki már végignézett két generációt felnőni...amibe beleöregedett, valszeg belebetegedett, meggyengült, mivel nem születünk örökké fiatalnak.. egyenértékűnek gondolod kettőtöket? mikor még kiforrott véleményed sincs valószínűleg semmiről. még nap mint nap más dologban hiszel, mindent megkérdőjelezel és semmit sem tudsz...ami nem baj, de akik hatvan évvel többek nálad, hidd el, hogy megerdmélnek annyit, hogy tiszteld őket és hogy megbecsüld..igazából azért is, mert kibírtak ennyit ebben a világban.... sőt, akik látták a második világháborút, akik éheztek fiatalkorukban vagy akiknek a lábára nem jutott cipő, legalább annyit megtehettek nekik, hogy nem nézitek le őket... persze most meg az jön, hogy azért mert szarabbak voltak az életkörülményeik - az szimplán pech, és úgy is van, mi meg a mázlisták vagyunk, szerencse, hogy kimaradtak ezek az életünkből, de ők s-o-k-k-a-l többek lettek az által. és sose fogod megérteni azokat, akik ilyenen keresztülmentek..

és én örülök, mikor egy kedves, öreg néninek átadhatom a helyem.

és örülök, hogy egy kedves, öreg bácsinak adom át.

és átadom a megkeseredett vénasszonyoknak is...mert sztem meg lehet érteni őket..

2009. okt. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!