Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én utálom az idős nőket/n...

Csak én utálom az idős nőket/néniket?

Figyelt kérdés

a 60 felettiekre gondolok,nagyon ellenszenvesek.Egyszerűen utálom őket.

16f

2009. okt. 13. 19:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem vagy ezzel egyedül sajnos. Én szeretem az időseket is:)
2009. okt. 13. 19:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak nagyon kedves idős nénik is, de sajnos sok zsémbes is van köztük...
2009. okt. 13. 19:26
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Én nem

arra nem gondoltál hogy egyszer te is leszel idős?

nem mindegyik ellenszenves

a fiatalok között szerintem több az ellenszenves goromba

ember

2009. okt. 13. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Én is:D A legtöbb öregember olyan igénytelen.. én pl nem értem, hogy ha alig tud állni, akkor minek megy el otthonról...? a másik meg az hogy p.isi szagúak!!!! fujfujfuj!!! Fürödni luxus? vagy akkor minimum idejéáben menjenke ki a wc-re és töröljék ki rendesen! Bácsik meg jol rázzák meg XDXD
2009. okt. 13. 19:33
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

hát,vannak kedvesek,és köcsög félék is x)..már elnézést a kifejezésért :D

egyszer egy nézni mondta,h húzzam fel a kapucnim..fasz húzza fel,szeretek elázni xD...és idegen,mi oka van,hogy rám szóljon,már elnézést XD

2009. okt. 13. 19:36
 6/16 anonim válasza:
41%
Teljesen igazad van. Én 65 éves vagyok, s ha a tükörbe nézek, nagyon utálom magam. Ebben a korban egy jó, sőt remek dolog van: már nem sok van hátra. Azért érzek így, mert ez a fiatalság, mely állítólag "eltart" minket, döbbenetes dolgokat produkál. Persze, lehet, hogy az én szüleim a hibásak: minket más minőségű erkölcsre neveltek. Én tisztelem az időseket, csak ez az "új világ" riaszt meg, nem akarok részese lenni.
2009. okt. 13. 19:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

én két fajta öreget utálok:

aki mindig mindenbe belepofázik (kösd be a cipőd, ne ülj a pad háttámlájára, ne lépj a tócsába stb stb)

a másik meg aki totyog az utakon. Könyörgöm mi a jó istennek ül az ilyen autóba ha a 60-as táblánál 45-tel totyorog a belső sávban miközben előtte 200 méterre nincs senki mi a faxnak ül az ilyen autóba?!

2009. okt. 13. 19:51
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
Gyorsan elmegy ám az idő, nem is gondolnád mennyire! És ha nem sikerül "időben" meghalnod, akkor bizony te is csaúnyán megöregszel. Gondolom, jól fog esni, hogy a "gyerekek" utálkozva néznek majd rád.
2009. okt. 13. 20:32
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
én a tatákkal vagyok így... azt hiszik,hogy ők a legokosabbak...
2009. okt. 13. 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:
39%

én nem utálom őket csak az ien zsémbes véneket, az ien senior plázacica feelingűeket:D amúgy sztem tök aranyosak a görbe hátú kendős nénik bottal mármint én inkább sajnálom őket meg magamat mert énis leszek ilyen.S:D

13/L

2009. okt. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!